Следвайте ни

Вижте горчивата истина за тези пет зодии

viber icon

Кой няма несъвършенства? Дори човек, който изглежда перфектен, е пълен с недостатъци. Повечето от нас обаче са много несигурни относно дефектите в личността си и се опитват да избягват обсъждането им, пише mila.bg.

Но понякога е по-добре да се изправим пред суровата истина. И какъв по-добър начин да познаете горчивата, честна истина за себе си, отколкото да прибегнете до помощта от зодията си.

Овен

Мислите, че сте лидер, но понякога всичко, което правите, е да сте хаотични и без посока. Може да не го осъзнавате, но понякога вашите идеи са импулсивни, вашите решения са необмислени и в резултат вашите проекти остават недовършени. Трябва да си съберете багажа и да оставите някой друг да поеме ръководството, за промяна!

Още нещо, трябва да показвате повече признателност за всички неща, с които сте благословени - да обичате приятели и семейство, да сте благодарни за добра работа и щастие, вместо винаги да искате повече. Не говорете за това, което ви липсва; покажете благодарност за всичко, което имате.

Телец

Телецът е адски инат. Едно е да бъдете решителни, но напълно да изключите идеите, перспективите и визията на другите изобщо не е здравословно. Често приемате грешно мнението на околните и спирате да растете в живота поради затвореността си.
Искате да докажете, че сте прав дори когато грешите. Всеки знае, че е безсмислено да спори с вас, защото просто отказвате да мръднете и на йота от своята гледна точка. Трябва да се отворите за нови идеи и възможности, иначе ще поемете по утъпкания път, който в крайна сметка води до стагнация.

Близнаци

За вас е гадно да изразявате емоции. Липсва ви емоционална дълбочина. Като въздушен знак вие сте по същество сте летящи и повърхностни.
Близнаците са социални същества, така че винаги имат много хора около себе си, но не могат да споделят интензивна връзка с никого. Трудно им е да се обвържат с едно нещо. Обикновено чувствата им са преходни и плитки и са объркани за повечето неща в живота. Но Близнаците трудно приемат тази истина за тях.

Рак

Емоциите са добри, но не и когато това ви прави прекалено чувствителни и пълни с несигурност. Ракът е толкова емоционален, че се наранява при най-малкото нещо. Хората от този знак са много докачливи и се опитват да се предпазят чрез здрава външна обвивка. И просто мразят, когато другите разберат колко точно са уязвими.

Те са несигурни до степен да предизвикат в съзнанието си проблеми, които не са реални. Не се губете в бъркотията на емоциите си. Не забравяйте, че вашето благополучие е преди всичко останало, дайте си любовта, която заслужавате.

Лъв

Отчаяни сте да бъдете най-добрият във всичко, което правите, и не може да се справите, ако някой ви засенчи. Въпреки че Лъвовете се опитват да се държат мило и щастливо, това ги изяжда вътре, ако някой е по-добър от тях в нещо. Те са родени със силно чувство на конкуренция. Винаги искат да бъдат на върха на играта. Трябва обаче да се научите да приемате, когато някой друг грабне мястото на победителя. Смирението е от съществено значение.
Лъвовете могат да бъдат много погълнати от себе си. Трябва да разберете, че не всичко се върти около вас.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай