3906

Вижте двореца на Алисия! В палат за купони ли го превърна синът й Валери Божинов младши СНИМКИ

Охолният имот се намира в столичния квартал „София парк“, който Алисия закупи преди няколко години срещу „скромните“ 3 милиона

 

17-годишният син на фолк певицата Алисия превърна луксозния палат на майка си за 3 милиона в къща за купони. Всеки ден в лъскавия имот се вдигнат шумни партита до ранни зори, оплакват се съседи на чалга дивата.

Валери Божинов превърна палата на Алисия в разграден двор! (СНИМКИ)

 

Валери Божинов-младши канел приятелчета на басейн още от обяд и купоните не спирали до ранните часове на нощта. „Пълно е с разни гаменчета, слушат чалга и надуват музиката, подавахме неколкократно оплаквания“, жалват се съседи.

„Явно малкият Валерко отрано е започнал лятната си ваканция и се изживява като Великият Гетсби“, с насмешка подмятат съседи.

 

 

Припомняме, че Божинов-младши се сгоди в края на миналата година за приятелката си Ивет Кочова, която също е редовен посетител на „Великият Валерко“, пише Интриги.бг.

Охолният имот се намира в столичния квартал „София парк“, който Алисия закупи преди няколко години срещу „скромните“ 3 милиона. „Джентъл парк“ стана скандално известен, след като преди месец маскирани полицаи нахлуха в три от общо 13-те луксозни къщи на бутиковия комплекс.

Поводът бе „операция по неотложност“ срещу митичния крал на контрабандата Николай Николов – Паскал, издигнал комплекса чрез подставени лица.

 

Имаше съмнения, че там може да се укриват издирвани лица от организираната престъпна група на Паскал, а една от проверените къщи бе именно тази на Алисия.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?