Следвайте ни

Вижте близнаците на Ева Веселинова СНИМКИ

viber icon

"Днес моите две най-любими същества навършват 3 месеца и с всеки изминал ден съм все по-сигурна, че цялата красота на света се е събрала в тях", изля радостта си в своя инстаграм бившата колежка на Гала в "На кафе" Ева Веселинова. Месечинката стана повод Ева за първи път да покаже лицата на близнаците си, които роди на 36 години. След като бе сменена като панелист в предаването „На кафе“ блондинката работи инфлуенсър и напоследък усилено рекламира всякакви бебешки артикули, така че със сигурност не виждаме лицата им за последен път.

 

 

Те сигурно ще помагат на майка си в промоцията на пелени, дрехи и всичко останало. Таткото на бебета както обикновено е извън кадър, защото освен че има дете от друга връзка, не желае публичността, от която Ева не желае да се лиши. "Моята красота, моят свят, моите малки, съвършени, най-любими същества. Всяка майка, гледайки децата си, си мисли, че са съвършени.

И те наистина са! Съвършенство в пълния смисъл на думата.Пожелавам им да са много здрави и смело да опознават и покоряват света. А аз винаги ще съм до тях, за да им помагам, когато имат нужда от мен. Мама ви обича оттук до края на света!", допълва блондинката в сантименталното излияние, пише hotnews.bg.

Коментари (2)

Биби

Биби

10.07.2021 | 15:14

Евче, да, твоите деца са събрали най-голямата красота на света за теб, но това се отнася не само за твоите, но това се отнася и за всички деца по света.

Отговори
15 2
Иви

Иви

12.07.2021 | 11:28

Че кой казва друго??

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?