1553

Вие сте Телец, Дева или Козирог? Вижте на какво се смеете

Без значение колко добре или зле е протекъл денят ни, повечето от нас си спомнят поне един-два мига на радостен смях, които са прекъснали ежедневните ни дела и грижи. А каква е била първопричината за усмивките и смеха ни зависи много от типа хумор, който ни развеселява най-много.

Всяка зодия си има уникално чувство за хумор и ние вече обърнахме внимание на това какъв хумор приляга най-много на водните и въздушните знаци. Днес ще изследваме на какво и как се смеят личностите от земните зодии Телец, Дева и Козирог.

 
Телец
Внезапният, неочакван и бурен смях най-много приляга на хората от тази зодия. Не са необходими много усилия, за да предизвикате усмивката на Телците, защото те са добродушни хора, които обожават да се забавляват и като цяло обичат да им е леко на душата.

Те не само имат страхотно чувство за хумор, но имат за цел да развеселяват околните, за да си гарантират, че животът им няма да е суховата меланхолия. Телците обикновено носят лека усмивка на лицето си и без повод, а веселата им природа обикновено им гарантира много почитатели. Те първи разбират, че е по-разумно за психичното им здраве да гледат на живота от по-оптимистичен ъгъл.

 

Козирог
Тъй като е най-скромният и сдържан от земните знаци, Козирогът е нежна душа, която използва само самоироничен хумор. Това е главно защото хората от този знак не могат да си позволят да нараняват другите в процеса на забавление чрез хапливи закачки.

Това е концепция, която не е разбирана от повечето от другите зодиакални знаци. Козирогът винаги се притеснява да не засегне или обиди някого с коментарите си и затова винаги внимава какво казва, дори когато става въпрос за шеги. Благодарение на своята щедра природа и дипломатична душа, Козирозите привличат верни приятели от всички сфери на живота.

 

Дева
Сарказмът е типът хумор, който Девите владеят най-добре. За разлика от Козирозите, те обожават да правят хапливи забележки и коментари по отношение на другите, без да им мигне окото. През повечето време те се гордеят с факта, че не всеки схваща и долавя техните саркастични подигравки, защото те го правят твърде често.

Докато остроумието и забавлението вървят чудесно заедно, Девата трябва да помни, че не е добре да се надсмива над хората, тъй като е много по-приятно да се смее заедно с тях. Именно видът хумор, използван от Девата, понякога ѝ печели неприятели, вместо да е обратното!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?