1939

Видя се в пари: Деси Стоянова от "Преди обед" извади страхотен късмет без Сашо

Новото бизнес начинание на Деси Стоянова вече се отплаща, а билетите за лични срещи с нея се разграбиха като топъл хляб. 135 лева иска водещата за ВИП билет за предстоящите си обучения по публично говорене, които ще прави през есента. Тарифата ѝ е обявена на официалния сайт на новата фирма на водещата. Цената от 135 лева включва присъствие на лекциите на звездата и лична среща с нея.

Обучението на Деси Стоянова сигурно ще бъде изключително полезно, защото продължава три часа и половина, а струва пари, с които среден български пенсионер живее цяла седмица. За редовен билет водещата на "Преди обед" иска 95 лева. Разликата в цената идва от 15-минутната лична среща със звездата.
 
Засега са обявени две публични обучения - в средата на септември и в началото на октомври. Всички билети за тях, които включват лични срещи с Деси, вече са разпродадени. Това доказва с колко голямо обществено доверие се ползва симпатичната водеща от bTV, коментират нейни колеги.

Ако не ѝ вярваха, хората едва ли щяха да са толкова навити да платят подобни суми за услуга, от която все още никой не се е възползвал и не е ясно нито какво ще представлява, нито каква полза ще донесе. Другото обяснение за подобно бясно разпродаване на лични срещи със звездата е, че тя просто има много почитатели.

Но освен за феновете, които искат да си поговорят с нея на четири очи, Деси е помислила и за студентите, които нямат много пари. За тях е предвидила намалени билети - 76 лева. Те позволяват присъствие единствено на публичните обучения, пише столичен таблоид, цитиран от "Пик". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Буцефал

Буцефал

02.08.2022 | 13:06

Мале немож да бъде толкова заблудени хора дави хвърлят парите на вятъра . Какво ще научат нищо .

Отговори
1 0
Ром Бакарди

Ром Бакарди

02.08.2022 | 10:52

Таз милфка да я увъргаляш вав чаршафити за идна нощ, да я скинеш от еб.а.н, да й фърляш матрял по корема, на суратя и по гарба-за друго ни става. Ама тъй-да си дадеш кеф за година напред. Може да звучи грубу, просташко, ама истината преди сичку. А относно дали ша научи на нещо мераклиите да я скиват и да си лафят с нея, е друг въпрос. То и една друга се пробва в сащата област, ама...грида!

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?