2374

Видя се в чудо: Актьорът Алек Алексиев получи смъртни заплахи, причината ще ви смае СНИМКА

Успешният български актьор Алек Алексиев, познат от филми и сериали, разкри по bTV, че получава смъртни проклятия заради това, че в последните месеци е ходил 6 пъти да носи помощи в Украйна. Той помага на бежанци, но също така напоследък и помага на украинци да се върнат в страната си.

При последното си пътуване Алексиев е закарал в градовете Виница и Днипро хирургически инструменти за 25 хиляди лева, които пък са събрани с благотворителна акция.

„Пишат ми хората разни глупости, например: „Да умреш в Украйна, чуждопоклоннико!“, „приятни“ неща за събота сутрин“, разкри Алек в интервю в „Преди обед“.

Той коментира, че не знае как точно издържа на напрежението от негативните реакции, както и на пътуванията си във военните райони. Според актьора обаче в момента има да се свърши определена работа, за да се помогне на украинската кауза и той чувства, че е негов дълг да го направи.

„Не става с пожелания, щото ако ставаше, Путин щеше да е мъртъв“, по този начин Алек Алексиев отговаря на хейтърите си. Той също така е недоволен, че много артисти, музиканти и други хора на изкуството у нас стоят безучастни към войната и не правят нищо, за да помагат на страдащите от нея.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Не съм

Не съм

19.05.2022 | 23:24

и чувала или чела за този. Не ме интересува.

Отговори
2 0
Буца

Буца

19.05.2022 | 21:28

С кой филми е известен ,че нещо не ми е познат. И защо се излага да носи помощи на тези . Това си е тяхна война не наша. Да се оправят както могат.

Отговори
5 1
678

678

19.05.2022 | 20:57

Изключително неприятен! Пълно копие на баща си, който стана известен само с отвратителните си снимки с малкото момиче! На никой не му пука какво прави!

Отговори
6 1
ХАХАХАХА

ХАХАХАХА

19.05.2022 | 19:41

В Софиту "елита" всичко за Укрия, защото толкова и артист! Първо соросояд и после артист, защото няма кой да го излъчва, соросоядите държат ефира!

Отговори
6 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?