49

Виц на деня: В банята на депутат намират 6 шампоана...

Всеки ден на страниците на вестник "Марица" ще откриете виц или забавно житейско прозрение. Дано изборът на редактора ни днес ви развесели:

***

В банята на депутат са намерени 6 шампоана:
- 3 против пърхот, 2 за пърхот и 1 въздържал се...

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Рангел Лелин – Баш Майстора

Рангел Лелин – Баш Майстора

02.10.2022 | 08:35

Миналата седмица изпратих Веска Шантавата(на жената казвам така)при д-р Енчев и и заръчах. Шъ му кажеш да тъ напрай, като Менирлин Монрото за изборите. Руса, с червени джуки, с бенка на бузата, и с големи цици. Както си му е редът. В противен случай, шъ му сложа шапката и хич няма да съ разправям. Вчера се върна и какво да видя? Беше я поразкрасил в суратя. Бенка на лявата буза и удурдисал. Големи силиконови цици и сложил. А аз, разочарован останах. Канализацията си беше паk същата. Пу, да му се нивиди... Та от мен да знайте де. Тея пластични операции са досущ, както правя санирането на пловдивските жилища. Фасадата я освежавам и променям до неузнаваемост но, пустата му и канализация си е все същата. Хайде сега, който не е гласувал да отива, щото депутат шъ ставам от партията на бай ви Ганьо "Народно Величие"! Нищо няма да ви коства ако, сложите един хикс на №31 в изборната бюлетина. Съкън, щях да забравя. Скоро очаквайте филма "Баш майсторът депутат", и хубав ден от мене..

Отговори
5 1
Бай Ганьо от село Енина

Бай Ганьо от село Енина

02.10.2022 | 08:32

Скъпи съотечественници!!! Скъпи гласоподаватели!!! Гласувайте за чисто новата и неопетнена партия "Народно Величие". Вписал съм я с №31 в изборната бюлетина. Партията e създадена лично от мен, бай ви Ганьо. Най-българската и най-народната партия е това. Където е бай ви Ганьо, там е и България. Не могат един без друг бе! Те са, като братче и сестриче и са вечни като слънцето. Огряват навсякъде. Бойко изхарчи пачките, дет ги беше надиплил в чекмеджетата затова, напира пак да е на власт. Иска още да крадне ама аз, знам че, вие сте умни като мен и няма да му позволите. Промяната пък, така промениха цените в магазините че, на народа свят му се зави. Драги ми гласоподаватели, на тези избори аз, съм точния човек а "Народно Величие" е точната партия за вас. Ким Чен Ун научно е доказал че, има ли на избори повече от една партия става страшна, ама много страшна бъркотия. Затова, скъпи гласоподаватели не се раздвоявайте! Не се колебайте! Сложете хиксче на №31 в изборната бюлетина. Всеки един от вас има в характера си нещо байганьовско. Да! Вие ме носите в себе си без да подозирате. Това означава че, ме харесвате и затова ми подражавате. Аз, съм сигурен че, който иска живота да му е сладникав като моя, ще си даде вота за мен. Гласувай народе, щото не щъ да съм опозиция. Тати ми думаше на времето че, който е в опозиция не е прокопсал. Управленец искам да съм ей, управленец! От вас зависи следващия министър-председател, дали ще се именува Бай Ганьо! Е-е-е-х, веднъж да докопам Солунската митница. Келепира е там, келепира-а-а-а...А, сега давам думата на моя приятел Рангел Лелин – Баш Майстора.

Отговори
5 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?