49

Виц на деня: Реших по-често да казвам "не"!

Всеки ден на страниците на вестник "Марица" ще откриете виц или забавно житейско прозрение. Дано изборът на редактора ни днес ви развесели:

***

- Реших вече по-често да казвам “не”!

- Ще пием ли по бира?

- Ъъъ... защо пък не?

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
ryrty

ryrty

22.02.2024 | 12:16

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим----- https://da.gd/menx

Отговори
0 6
Кога

Кога

22.02.2024 | 08:35

Ще пуснете найстина смешен виц . Може и някой мръснишки , теса най готини . За ФАЛОСИ , пут..ета , задн...ици , майни задръстени , насрани варненци , смотаняци от Бургас и кривогледи от Видин . Застреленяци от Враца и резняци от Родопите . И тъпоглави македонци.

Отговори
6 3
ето още една смешка

ето още една смешка

22.02.2024 | 08:29

откъс от „Мемоарите“ на бай Милю - живата енциклопедия на Пловдивската главна! Сетих се, за една история от времето на соца. Тогава, бях млад и по цял ден се шляех по „Главната“. Не беше рядкост, да стана неволен свидетел и на някоя, комична ситуация. Сега ме болят краката и затова, си седя на дуварчето пред бившия ресторант „Каменица“. Но, да не се отплесвам а, да ви разказвам историята. Та така-а-а. В един хубав слънчев ден, както си се шляех по Пловдивската главна, изведнъж голямите ми уши, чуват: - „Другарю Ционер, другарю Ционер!“ Спрях се, огледах се и видях, една натокана пловдивчанка-кючукпарижанка, която явно искаше да пита нещо, близко стоящият до нея милиционер. Милиционерът пък, със строг тон и обясняваше, че не е другарят Ционер, а е другарят Милиционер! Тогава, въпросната нахакана кючукпарижанка, му отвърна: - „Брей, какво му се приискало? Да му казвам „мили“! Много съжалявам другарю Ционер, но на мен ми е „мил“, единственно мъжът ми и само на него, казвам „мили“! Затова, ти си другарят Ционер!“ Такива бяха пловдивските кокони в оная епоха. Bярни на мъжете си и инати, като магарета! Абе, който не е живял през „соца“, нищо не знае за живота!

Отговори
21 3

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?