71

Виц на деня: Хванах златната жабка в язовира и си поисках...

Всеки ден на страниците на вестник "Марица" ще откриете виц или забавно житейско прозрение. Дано изборът на редактора ни днес ви развесели:

***

 

Прибира се един човек у дома и гледа в двора на съседа огромен тенис корт, а той играе срещу Джокович, и то пред публика.
- Ей, комшу, откъде се взе тая чудесия? - шашнал се човекът.
- Ами, хванах златната жаба в тукашния язовир. Можеш и ти да я намериш - само внимавай, говори по-високо, че е малко глуха...
Отишъл човекът, намерил жабата и й казал:
- Направи цялата ми къща да е в злато!
Връща се, гледа - цялата къща в блато.
- Комшу, виж какво направи тая жаба?! Аз и казах злато, тя блато направила...
- А ти какво мислиш, че съм си поискал голям тенис, ли?!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Това го

Това го

09.09.2023 | 08:25

Има и със ЗЛАТНА РИБКА . Но чак накрая се разбира ,че е била леко глуха кожата другия се събужда на третия ден в къща с блато не със злато.

Отговори
5 0
бай Мильо от Пловдивската главна

бай Мильо от Пловдивската главна

09.09.2023 | 07:05

Ще Ви разкажа една весела, истинска история от времето на соца. Та такааа. Днешният ден го свързваме с епохата на комунизма. Но, комунизъм никога не е имало нито в България, нито където и да е другаде по света, нито пък някога, може да съществува някъде, такъв строй! Комунизмът, трябваше да бъде по-висш строй от соца, в който парите нямаше да съшествуват... Само че, животът се върти около парите и жените, нали така! Без пари и без жени, какъв живот? Няма живот. Абе, с две думи комунизмът е нереален и неосъществим строй. Но, много се отплеснах, ето и историията. Радой Ралин се разхожда по централните софийски улици. Изведнъж му хрумва, да си направи майтап. Купува една тава с топли гевреци. Застава на едно кюше и вика: - „Насам народе! Гевреци бе пари! Насам народе! Гевреци бе пари!“ И за много кратко време, при Радой Ралин станало голям калабалък. Да, ама, имало наблизо милиционер и отишъл да види какво се случва? - „Кво, правиш, бе?“ - „А-a-a, нищо, другарю милиционер. Исках, само да видя, как ще е при комунизма...“

Отговори
12 1
Deutsch

Deutsch

09.09.2023 | 10:01

Нов си за Пловдив... Не е бил Радой Ралев, а пловдивчанина арх. Боян Чинков. И не са били гевреци, а мекици.

Отговори
5 0

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?