1553

Виц на деня: Докторе, непрекъснато ме преследват джедаи...

"Марица" се опитва да направи деня ви по-усмихнат. Петък е, бъдете щастливи!

...................

- Докторе, непрекъснато ме преследват джедаи?

- И кога започна всичко?

- Преди много години, в една далечна галактика...

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Родос

Родос

22.05.2022 | 02:41

Половината българи са за Украйна,което е жалко. Не знаят защо се започна войната. Не са усетили тежката мъка на българите в петвековното робство от които ни отърва Русия , а сегаплюят ли плюят по Русия. Неблагодарници сме. Жалко!

Отговори
3 2
Биби

Биби

22.05.2022 | 02:26

Извинете, че не съм по темата. Възмутих се, че обвиняват Здравко от Ритон, че не бил дал нито една точка за песента на Украйна на Евровизията. Представяте ли си каква наглост. Прекалиха с тази Украйна. Америка ги подкокороса, като си гледат техния интерес, хич не им пука за украинците. И нашия Петков и той да се подмаже ни натрапиха украинската кауза Ами фашизираните с нацисткия пречупен кръст украинци от Азов? Какво ще ги правим. Отвратително!

Отговори
1 1
Виц на седмицата

Виц на седмицата

20.05.2022 | 10:42

Войната в Украйна приключила с пълен разгром за Русия. Ден след капитулацията на руснаците световните лидери се събрали в ООН, за да решат как да накажат Путин. – Да го обесим! – казал Борис Джонсън. – На електрическия стол, е по-добре! – дал съвет Джо Байдън. – Най-добре да питаме Зеленски как да постъпим с диктатора – предложил Макрон. Президентът на Украйна се изправил и казал: – Ще нагреем едно дебело желязо до червено и ще го наврем в задника на Путин, но откъм студената страна! Джонсън, Байдън и Макрон учудено попитали: – Защо тогава ще го нагряваме това желязо? – За да не може румен радев, копейкин и курнелия да го извадят! – отвърнал Зеленски.

Отговори
21 11
Русофоб

Русофоб

21.05.2022 | 20:19

Тъпо.

Отговори
3 3

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?