Следвайте ни

Виагра във "Фермата"! Участник възбуди с душ ала Клеопатра СНИМКА

viber icon

Дамите във "Фермата" полудяха от секси изпълнението на красавеца в риалити формата - пилота Петър. Гол до кръста, секси авиаторът се поля с мляко, а белите струйки се спуснаха по почернялото му тяло и очертаха всеки мускул от него. Погледите на всички в стопанството, разбира се, бяха прилепени към него.

Докато Петър взимаше душ ала Клеопатра, участничките в риалитито следяха всяко негово движение със затаен дъх. "Трябваше да се изкъпеш на забавен каданс!", въздъхна актрисата Даяна Ханджиева, впечатлена от мокрия пилот.

Адвокатката Милена пък бе единствената, която остана безразлична от секси изпълнението и иронично нарече шоуто на авиатора "продуктово позициониране на плочки".

Петър и конкурентите му за приза от 100 бона се поливаха с мляко в играта "Кой каза това?". Според правилата, всеки представител на силния пол трябваше да прочете нещо грубо или жестоко, което друг мъж е казал зад гърба му и да познае кой е изрекъл думите. По регламент, ако играчът не успееше да посочи автора на обидите, трябваше да се полее с мляко, пише show.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?