46

Везните ще докопат ценна информация, Стрелците пълнят джобовете с пари

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Сутринта е добра за започване на нещо ново. Струва си да побързате, защото по-късно ще възникнат нови ангажименти и ще ви бъде по-трудно да се концентрирате. Малко вероятно е денят да мине без разногласия и противоречия. Ако не загубите хладнокръвие ще успеете да туширате напрежението.

ТЕЛЕЦ

Добър ден за обмисляне на варианти и за търсене на нови начини за решаване на стари проблеми. Вие сте креативни във всички сфери, така че бързо ще постигнете успех, независимо от обстоятелствата. Съставените днес дългосрочни планове ще бъдат успешно реализирани в близко бъдеще.

БЛИЗНАЦИ

Добър момент да завършите нещата, които сте започнали и да разрешите проблеми, които са ви притеснявали през последните дни. Наясно сте какво трябва направите и какво може да отложите. Това е чудесен ден да се видите с приятели и да обсъдите бъдещи проекти с тях.

РАК

Днес ще направите много полезни неща не само за себе си. Няма да сте безразлични към проблемите на другите хора, ще подкрепяте тези, които са срещнали трудности и често ще давате добри съвети. Тези, на които сте помогнали днес, ще станат ваши съюзници или близки приятели. 

ЛЪВ

Не се ядосвайте. Това е един от онези редки дни, в които може да ви е трудно да запазите спокойствие. Нищо няма да върви по план и ще трябва да отложите неща, които сте очаквали да направите. Освен това настроението ви ще се променя често и това може да доведе до конфликт.

ДЕВА

Не бързайте. Денят ще изисква балансирани решения и обмислени действия. Не винаги ще си струва да казвате първото нещо, което ви хрумне. Отговорите на много въпроси ще се окажат по-трудни, отколкото сте си представяли. Интуицията ще ви помогне да разберете нещата в дълбочина. 

ВЕЗНИ

Ден на страхотни идеи и неочаквани прозрения. Най-вероятно ще получите информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения. Бъдете внимателни към малките неща и не пренебрегвайте нищо. Понякога ще ви отнема повече време, за да се справите с проблемите.

СКОРПИОН

Този ден може да бъде предизвикателство за вас. Възможно е да се наложи да правите неща, които не ви харесват много. Въпреки че не всичко ще върви гладко, вие ще се справите. Това, което сте научили преди време, днес ще се окаже изключително полезно. Не забравяйте да се похвалите за успехите си! 

СТРЕЛЕЦ

Денят няма да е от най-леките, но все пак ще е доста благоприятен. В работата понякога ще срещате трудности, но не трябва да отстъпвате. Само така ще постигнете целите си. Приятели също ще ви помагат. Финансови въпроси ще бъдат успешно разрешени. Сделките, които сключите днес ще са печеливши.

КОЗИРОГ

Сериозно трябва да се отнасяте към всичко, което поемате като ангажимент и не трябва да хвърляте думите си на вятъра. Вие сте добри в решаването на трудни казуси и хората харесват вашето отговорно отношение. Мнозина ще разберат, че може да бъдете както надежден съюзник, така и добър приятел. 

ВОДОЛЕЙ

Трябва да внимавате с всичко, което се отнася до пари. Това не е най-добрият ден за покупки или сделки, които не са били планирани предварително. Усещайки подкрепата на звездите, с ентусиазъм ще се захващате с трудни задачи и ще се справяте добре. Много недоразумения ще бъдат изчистени.  

РИБИ

Вие сте енергични, упорити и способни да постигнете това, което искате, независимо, че може да изглежда невъзможно. Важно е да не губите време и да избягвате безсмислени спорове. Способността да взимате бързо решения и да намирате отговори на трудни въпроси ще ви бъде много полезна днес. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?