Следвайте ни

Везните да загърбят миналото, голям успех и пари за смела зодия

viber icon

Овен

Непредвидени обстоятелства ще наложат промяна на графика ви за днес. Ще трябва да отложите важни срещи за следващите дни. Това донякъде е добре за вас, защото ще имате възможност да се подготвите по-добре. Не прекалявайте с натоварването, отделете си време и за почивка. 

Телец

Интуицията ви днес е особено изострена, що се касае за пари, така че я следвайте смело. Освободете се от всичко, което пречи на трезвата преценка на нещата. Вярвайте повече в себе си и всичко ще се нареди така, както го искате. Денят е подходящ да направите някои промени вкъщи.

Близнаци

Днес сте изпълнени с енергия и желание за работа. Ще успеете да приключите с всички задачи за деня и ще ви остане свободно време. Няма нужда да се доказвате на хората около вас, така че го използвайте както ви се иска. Ще получите информация, която ще ви е много полезна в близките дни.

Рак

Денят ви ще започне добре, но скоро ще се чувствате изморени. Искате да приключите с някои задачи, но е важно да отделите и време за почивка. Мислите ви ще са по-свежи и ще работите по-бързо, ако сте отпочинали. Покана ще промени плановете ви за вечерта.

Лъв

Добре е днес да внимавате с думите и действията си – може да засегнете някого, без да сте имали такова намерение. Ще проведете интересен разговор, от който ще  получите важна информация. Засега я запазете за себе си. Обмислете я и преценете следващите си стъпки.

Дева

Ден за решаване на проблеми. Отдайте се на уединение и размисли. Направете си равносметка. Семеен въпрос остава все още неразрешен и това ви притеснява. Не се изнервяйте, а го обсъдете с близките си. Не бъдете емоционални, а конкретни и търпеливи. 

Везни

Не се обръщайте назад и не мислете за минали събития. Дори да се чувствате некомфортно, може да промените нещата. Бъдете търпеливи и креативни. Моментът е подходящ да се замислите за бъдещи проекти. Някой ще ви потърси за помощ - не отказвайте, ако имате възможност за това.

Скорпион

Ако мислите, че имате нужда от помощ за нещо, огледайте внимателно ситуацията преди да говорите с някого. Обърнете внимание на детайлите – те ще ви насочат в правилната посока и ще успеете да се справите сами. Разходка ще ви помогне да съберете мислите си.

Стрелец

Избягвайте да взимате важни решения и стартирате инициативи. Седмицата ви е била натоварена, затова е добре днес да намерите повече време за почивка. Ще получите покана за среща. Съобразете се със себе си и вашите желания – ако не ви се ходи, не ходете. 

Козирог

Знаете, че може да се справите с нещо сами, но днес няма да пожънете успех. Ако не искате да молите околните за помощ, оставете дейността за друг ден. Имате нужда от ново занимание. Замислете се за това какво ви се прави и дали имате възможността за него.

Водолей

Днес ще сте изправени пред труден избор. Ще се озовете в ситуация, в която ще се появи перфектната възможност да получите каквото искате. Въпреки това ще се наложи да пренебрегнете моралните си ценности, ако искате да действате. Замислете се дали си струва.

Риби

Най-доброто нещо, което може да направите днес, е да се пуснете по течението и да видите какво ще се случи. Хубавите неща изискват време – бъдете търпеливи. Насладете се на любимите си занимания и не се притеснявайте да експериментирате. Ще ви хрумнат интересни идеи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Dr Donald

Dr Donald

08.05.2021 | 01:13

Здравейте! Как сте? В момента моята болница се нуждае от трима (3) бъбречни донори за спешна трансплантация незабавно, всеки бъбречен донор ще бъде обезщетен с обща сума от $ 550 000,00 USD. Ние носим отговорност за вашите пътни документи и всички разходи, които могат да възникнат, след като бъдете потвърдени. Здраво и работоспособно тяло трябва да се свърже с този имейл: [email protected] ([email protected]) Само сериозни дарители, 100% гарантирани.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?