46

Везните да пазят парите си, две зодии получават неочакван подарък

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

Овен

Денят ви ще е приятен. Днес е по-добре да заложите на рутината и по-спокойни дейности. Пред вас може да се открие нова възможност за професионално развитие. Тъй като ще се чувствате несигурни, се консултирайте с приятел и oбмислете ситуацията в детайли.

Телец

Днес ще сте раздразнителни и много неща ще ви дразнят, а това ще повлияе и на отношенията с колегите ви. Не се натоварвайте излишно, ако е възможно работете самостоятелно, за да избегнете конфликти. Приятна новина ще ви помогне да се отпуснете.

Близнаци

Притеснявате се твърде много за нещо. Важно е днес да отделите време, за да се справите с проблема. Не е нужно да изяснявате всички подробности. Достатъчно е да разберете какво не е наред, за да намерите решение. Ако изпитвате затруднения, обърнете се към близък до вас човек.

Рак

Обстановката на работното място ще е напрегната. Някой ще изпитва затруднение и е добре да му предложите помощта си. Ще проявите увереност и това ще успокои хората около вас. Опитайте да си осигурите повече време за почивка. Ще получите вълнуваща новина от приятел.

Лъв

Днес ще се чувствате свежи и креативни. Трябва да се опитате да се справите с ангажиментите си възможно най-бързо, за да отделите време за себе си и да започнете работа по мечтан проект. Опитайте да се насладите на процеса, а не да гоните крайния резултат.

Дева

Днес ще изпитвате затруднения в процеса на работа. Важно е да не бързате. Бъдете внимателни и действайте бавно - стъпка по стъпка. Около вас ще се появят конфликти и ще търсят съдействието ви за разрешаването им. По-добре е да не се месите. Отделете време за себе си и си починете.

Везни

Важно е днес да обърнете внимание на финансите си. Имали сте неочаквани разходи и затова не знаете с какво разполагате. Направете бюджетен план за седмицата, за да сте сигурни, че няма да има нужда от заеми. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда от помощта ви.

Скорпион

Еднообразното ежедневие ви тормози и днес е подходящ ден да потърсите промяна. За начало може да се обадите на приятели и да посетите ново място. Помислете и за пътуване на по-далечно разстояние. Не се страхувайте да взимате решения днес – късметът е на ваша страна.

Стрелец

Днес ще е приятен ден за вас. Чувствате се пълни с енергия. Задълженията си ще изпълнявате с удоволствие, дори може да поемете и допълнителна работа. Ще водите непринудени разговори, които ще доведат до нови идеи. Покана ще обърка плановете ви за вечерта.

Козирог

Задълженията ви днес са прекалено много. Това ще ви направи раздразнителни и вероятността да влезете в конфликт е голяма. Не се поддавайте на провокации и внушения и се опитайте да запазите самообладание. Най-добре е да загърбите гордостта си и да потърсите помощ.

Водолей

Днес се опитайте да приключите с изостаналите задачи. Това ще ви осигури спокойствие през следващите дни. Очаква ви вълнуващо запознанство. Вероятно сте се виждали с човека, но не сте проявили интерес към него. Ще обмисляте възможността да започнете нещо ново заедно.

Риби

Чувствате се изморени и работата ви не спори. Ще се разсеяни и ще се налага едно и също нещо да го правите по няколко пъти. С чести почивки и помощ от колеги ще овладеете положението. Така най-лесно ще излезете от неприятната ситуация, в която се намирате.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?