Следвайте ни

Везните да не пилеят пари, две зодии на крилете на любовта

viber icon

Овен

От известно време имате идея да пробвате ново занимание, но досега не сте имали физическа възможност. Неочаквана промяна в плановете ще ви помогне да намерите време за него и да развиете интереса си. Погрижете се за здравето си – имате проблем, чието решаване отлагате.

Телец

Денят ви ще е ползотворен. Ще успеете да наваксате с изостаналите задачи. Усърдието ви през последните седмици не е останало незабелязано и днес ще получите възнаграждение за това. Ако сте в настроение и имате възможността, съберете се с близките си и отпразнувайте. 

Близнаци

Отскоро има промяна във финансовото ви състояние, която не ви се отразява добре. Близките ви усещат, че има някакъв проблем и ще предложат помощта си – приемете я. Ще успеете да намерите решение на ситуацията след известно време и ще се чувствате по-спокойни. Спонтанна среща с приятели ще ви зарадва.

Рак

Ще усетите напрежение межу вас и някои колеги заради различните ви мнения по определена тема. Не се въвличайте в конфликт – няма да е от ничия полза. Останете фокусирани върху изпълняването на задачите си. Компанията на близките ви ще ви разведри.

Лъв

Обърнете внимание на приятелите и семейството си. Напоследък сте били твърде заети с изпълняването на различни проекти и не ви е останало свободно време. Излезте и се забавлявайте – имате нужда от развлечение. Насладете се на приятната компания и оживените разговори.

Дева

Много познати днес ще имат нужда от помощта ви. Докато им обръщате, внимание ще намирате все по-добри начини за изпълнението на вашите задължения. Добре е да се фокусирате повече и върху тях – ще срещнете малки затруднения, с които ще се справите бързо. Предстои ви вълнуващо запознанство.

Везни

Днес сте в изключително добро настроение. Това, разбира, се ще се отрази на работата ви. Ще срещнете проблем, но аналитичното ви мислене ще ви помогне да се справите с него. Трябва по-внимателно да проверите финансите си. Напоследък харчите повече от допустимото и скоро това ще даде отражение.

Скорпион

Усещате нещо необичайно в отношенията си с някой близък, но не разбирате каква е причината за това. Не си правете прибързани заключения – най-добре говорете с въпросния човек. Ще е дълъг и сериозен разговор, затова бъдете готови да отделите много време за него. Ще научите вълнуваща новина.

Стрелец

Отново денят ще бъде напрегнат за вас. Имате нужда от почивка. Последните дни са били стресиращи и натоварени. Имате чувството, че днес нищо не ви се получава, просто защото сте изморени. Отделете време само за себе си и се фокусирайте над вашите нужди и желания. Обърнете внимание на здравето си.

Козирог

Ще се появят конфликти между вас и някой близък. Не забравяйте, че всяка история има две страни – уверете се, че сте погледнали и от отсрещната гледна точка. С помощта на трети човек ситуацията ще се успокои и отношенията ще се нормализират. Излезте на разходка, за да подредите мислите си.

Водолей

Приели сте предизвикатество, което всъщност е по-трудно отколкото предполагахте. Не се отчайвайте – това е добър начин да тествате възможностите си. Ще останете приятно изненадани. Някой близък ще се допита до вас за съвет. Бъдете искрени – мнението ви има голямо значение за него.

Риби

Работният ден ще ви се стори отегчителен и скучен. Въпреки това направете планове с приятелите си за вечерта и си повтаряйте, че сте все по-близо до тях. Насладете се на хубавата компания и атмосфера. Предстои ви интересно запознанство, което бързо ще прерасне в приятелство.

Коментари (1)

Дърти лешове 2019

20.03.2020 | 06:17

Ех тез любови, старо и младо ги тресе, но вируса ги направи като паметници да си седнат на ,, доста употребените,, меса..!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?