Следвайте ни

Везните да не бързат днес, Ракът ще чуе неочакваното

viber icon

Овен

В определени ситуации днес ще знаете точно какво трябва да направите, но част от хората около вас ще ви пречат. Това ще промени настроението ви, но не трябва да променяте отношението си към тях. Не се колебайте да постъпите както смятате за добре, въпреки последствията.

Телец

Имате нужда да споделите мислите си с определен човек, но се притеснявате от реакцията му. Няма как да я предвидите, затова е най-добре да направите това, което е най-удобно за вас. Ще проведете приятен разговор, който ще ви помогне и ще подобри настроението ви.

Близнаци

Интересна дискусия ще ви вдъхнови да започнете работа по нов проект. Не се впускайте веднага. Трябва да отделите време за проучване, за да работите спокойно и да се насладите на процеса. Ще се наложи да подредите приоритетите си и да отмените някои събития за следващите дни. 

Рак

Има човек, който ви е заинтригувал и днес ще прекарате повече време с него. Ще има интересни предложения и идеи, но е най-добре да се съобразите първо с вашите желания. Доверете се на инстинкта си. Обърнете внимание на семейството си. Ще получите интересна новина.

Лъв

Може да се наложи да се доверите повече на идеите и инстинкта си отколкото на факти и сметки. Обърнете внимание на финансовото си състояние – ще се наложи да направите някои промени. Някой близък ще ви потърси за съвет. Ще получите вълнуваща информация.

Дева

Обстановката около вас ще е напрегната, затова трябва да останете концентрирани върху задачите си. Не се замесвайте в конфликти – нямате нужда от това натоварване. Отделете време само за себе си и се насладете на любимите си занимания. Имате нужда от повече почивка.

Везни

Вероятността да предизвикате кавга или да проявите несдържаност е голяма, така че внимавайте с думите и действията си. Опитайте се да се усамотите и да подредите мислите си. Бъдете практични и взимайте конкретни решения. Ще се почувствате по-добре, ако изненадате приятно близките си.

 

Скорпион

Днес не се срещайте и не разговаряйте с хора, които ви натоварват психически. Действайте организирано, за да намалите стреса. Ако решите да се впуснете в приключение, прегледайте внимателно финансите си, за да не изпаднете скоро в затруднено положение.

Стрелец

Внимавайте за хората, с които ще работите днес. Ще имате различни приоритети, но целта ви ще е една и съща. Обмислете кой е най-добрия начин за работа, но избягвайте конфликти. Изслушайте всички предложения и погледнете ситуацията обективно. Ще намерите перфектното решение.

Козирог

Днес ще имате време за всичко и графикът ви ще съвпада с този на близките ви. Отделете повече от деня си за тях – имате нужда от компанията им. Ще се появи интересно предложение, което ще ви вдъхнови за някой личен проект. Покана за среща ще ви изненада.

Водолей

Спокоен и успешен в материално отношение ден. Избягвайте физическото натоварване и бъдете емоционално сдържани. Някой може да ви е погледнал в различна светлина, което ще ви накара да се чувствате неудобно. Разговор с него, ще изясни ситуацията. Обърнете внимание на близките си.

Риби

Напоследък сте били твърде заети, за да се фокусирате над притесненията и тревогите си. Най-добре е днес да запълните графика си, за да останете разсеяни от негативните мисли. Прекарайте повече време с приятелите си – те ще подобрят настроението ви и ще ви дадат полезни съвети.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Таня Христова

Таня Христова

25.08.2020 | 10:24

Махнете велоалеите, По добре се разбираме пешеходци и велосипедисти, БЕЗ тях.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?