1553

Весна шокира: Ромски крал ми даде 40 000 евро бакшиш в София

Легендата на сръбската музика Весна Змиянац е изкарала най-големия си бакшиш в София - 80 хиляди лева. Това разкри тя пред сръбското издание „Курир“.

„България беше най-силна на бакшиши. В България се работи на плейбек или синбек, няма оркестър. Имах концерт в НДК, а след това трябваше да отида в едно заведение срещу хотела, в който бях отседнала. Именно там получих парите“, разказва звездата.

„Имаше някакъв ромски крал, който беше извадил пачки по 500 евро и ми даваше по няколко на всяко изпълнение. Накрая вече нямаше къде да ги слагам, навсякъде имах пари - в джобовете, в якето. 30-40 хиляди евро събрах.

Искаше да му пея Kazni me, kazni. Изпях я три-четири пъти, но той настояваше за още. Казах му - имам и други песни. Изпълних Jorgovani, Sto zivota, който си е като национален химн, и накрая пак Kazni me, kazni”, разказва Змиянац.

Тя не помни кой е бил точно човекът, дал й най-големия бакшиш. В социалните мрежи се завъртя името на покойния цар Киро, но според капацитети в бранша най-вероятно става дума за дон Цеци, който е известен ценител на музикантите и певиците. Преди години юголегендата пя и на предизборната му кампания.

Весна Змиянац не е разделила бакшиша си с никого, тъй като е пяла на плейбек с компактдиска си. Тя си спомня още, че и тя е оставила солиден бакшиш на родни музиканти.

„Българите свирят феноменално. След като завърших един концерт, ми платиха много добре. Щях да си почивам един час, но видях една малка кючекиня - беше красива като кукла. Дадох й всичките пари, които изкарах от концерта - повече от 1000 евро“, разказва певицата. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
грузинеца Отзадзе

грузинеца Отзадзе

17.04.2022 | 14:30

От снимката се вижда, че и друго й е подал!

Отговори
1 0
Бакшишът е ...

Бакшишът е ...

16.04.2022 | 23:49

Скумрия, декларирана като цаца пред данъчните. Не на нас тия!

Отговори
0 0
Цигански работи

Цигански работи

16.04.2022 | 22:57

Дотам я докарахте

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?