1553

Веско подгони 150 кила, никой не го кани

Половинката на Веселин Стефанов Маринов – сервитьорката Веселина, явно си отглежда мръвка за Коледа, отбелязват зевзеци. Естрадният трубадур е качил над 20 кг за последната година, благодарение на кулинарните умения и сладкарските изкушения на жена му, пише Интриги. И гони сигурно 150 кила.

В музикалния бранш се шушука, че участията на Веско Маринов рязко са намалели заради наедрелите му телеса, които не са приятна гледка за никого. Изпълнителят винаги се е грижил за фигурата си, но откакто се събра с Веселина, осезаемо се запусна. Покачването на килограмите се отрази негативно и на физиологията му, като потните му жлези започнаха да отделят още повече секрети.

Веси е отдадена домакиня и често се хвали в социалните мрежи със сладкарските си умения. Покрай Великденските празници тя с удоволствие премесвала по няколко козунака на ден само за Веско, които си ги хапвал с апетит.

Зрители на „Като две капки вода“ също забелязаха рязко нашишкавелите форми на певеца и с негативизъм коментираха отпуснатите му телеса. И докато Веселина си го харесва и дебеличък, феновете му все повече започнаха да избягват концертите му на живо, а от ресторантьорския бранш да не причиняват тази гледка на гостите си.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?