Следвайте ни

Веселин Маринов в гей скандал с Любо

viber icon

Веселин Маринов ненавиждал хора с различна сексуална ориентация. Ценителят на женската красота просто не допускал, че има мъже, които да не се прехласват пред изваяните дамски форми. Той дори се гнусял да общува с гейове, а най-големият му страх е да не би случайно някоя "мека китка" да вземе да го хареса и да флиртува с него.

Изпълнителят на любовни песни направо изпадал в ярост като видел гей двойка, започвал да роптае на глас, да обяснява, че това било неестествено и извратено, и дори се случвало да вика полиция. Веско смело критикувал облеклото, гласа и маниерите на всеки по-деликатен представител на мъжкия пол, макар и да не е сигурен, че наистина е гей.

Маринов едва се сдържал от злостен хомофобски коментар и по време на служебните си ангажименти. А когато, не дай-боже, някой по-нежен младеж му поиска автограф след концерт, той директно го отрязвал с обяснението, че музиката му е за "истински" мъже.

Вечно потният изпълнител едва се спогаждал и с партньора с в "Големите надежди" Любо Киров, където двамата са жури. Той постоянно се заяждал с бившия вокалист на група "Те", за когото отдавна се говори, че си пада по мъже. Именно заради това Маринов въобще не се стараел и да прикрие раздразнението си от присъствието на певеца в журито. Маринов стигна дотам, че в ефир се заяде: "Вижте го с какви лачени обувки е дошъл, сега остава и да излезе на сцената и да започне да танцува". Наложи се водещият Драго Симеонов да укротява заядливия "мъжкар".

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?