Следвайте ни

Веселин Маринов отсече: Повече няма да пея за политици!

viber icon

"Няма да ме видите повече да пея за политици и на предизборни мероприятия! Край вече!", отсече пред "България Днес" бардът на народа Веселин Маринов. Изпълнителят на "Горчиво вино" се раздели с дългогодишния си партньор по време на предизборни кампании – ГЕРБ, след като лично лидерът Бойко Борисов обяви, че не иска да чува гласа му на партийните концерти.

В певческата и политическа гилдия веднага се заговори, че Маринов ще се върне да пее за БСП. След като най-близкият му човек в ГЕРБ Цветан Цветанов също бе отстранен от всички постове от премиера, леви активисти агитирали лидера Корнелия Нинова да "си приберем Веско Маринов обратно". Хилядите почитатели на барда на концертите му щели да са добре дошли на мероприятията на червените. Още повече че звездата дълги години подгряваше предизборните концерти и прояви на столетницата, но през 2009 г. обърна на 180 градуса партийните предпочитания и запя за ГЕРБ.

"БСП е младостта на човека, а когато остарее, той помъдрява. Преди години бях много близък с един от ръководителите на БСП, бившия премиер Жан Виденов", заяви тогава въодушевено Маринов. Заради приятелството си с Цветанов бардът склонил да пристане на днешните управляващи.

Певецът обаче в момента е крайно огорчен и не иска да чуе за политически мероприятия. Пред "България Днес" изпълнителят на "Под старата асма" призна, че не би приел да се върне в редиците на червените трубадури. Нито пък да пристава на друга политическа сила. Изпълнителят окончателно къса с партийните прояви и нито една оферта няма да го накара пак да грабне микрофона, за да весели нечии симпатизанти.

"Не съм политическа личност, не мога да коментирам политически теми. Край вече на тези мероприятия, няма да ме видите повече на изборни прояви", неколкократно натърти звездата.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (4)

Мара

26.06.2019 | 12:00
0 0

Сетила се Мара, да се побара.

Дедо

25.06.2019 | 20:46
1 1

Тоя пееше на младини в група Импулс а сега пее бабешки повърни

и

25.06.2019 | 19:20
0 0

Я пак си помисли.Парите не миришат.

Правилно !

25.06.2019 | 14:43
2 1

Само за милиционери пей Потен ,само за милиционери.За такива ,които ни ,,пазят,,

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?