2374
Следвайте ни

Very Peri - цветът на 2022 г. и символиката му

viber icon

Институтът по цветовете Pantone разкри кой ще бъде основният цвят на 2022 година. Експертите по биоенергетика обясниха защо този цвят напълно съвпада с енергията на Тигъра – покровителят на следващата година според китайския хороскоп.

Вече разкрихме кои цветове ще ви донесат късмет през 2022 според китайската ви зодия. Ако се обградите с цвета Very Peri, то тогава всичко в живота ви ще се случва с лекота.

Кой цвят ще бъде най-важният през 2022

Всяка година преминава под покровителството на определено животно и елемент. Въз основа на тези два фактора най-важният цвят на годината се определя от експерти по биоенергетика. Те смятат, че основният цвят на годината е синият, а експертите от Pantone предоставиха малко повече полезна информация.

Експерти от техния институт по цветовете обявиха за цвят на годината смес от синьо и лилаво-червено и го нарекли Very Peri.

Експертите от Pantone взеха предвид огромен брой фактори, включително политическата среда, новите тенденции в модата, технологиите, новите филми, икономиката и много други. Резултатът е студен синьо-лилав цвят с необичаен блясък, който е напълно синхронизиран с настроението на Водния Тигър. 


Енергия и символика на цвета Very Peri

На енергийно ниво цветът Very Peri символизира нови идеи, нови възможности, просветление. Той отразява стихията на Водата и същността на самия Тигър. Той съдържа лилав оттенък, а този цвят, който принадлежи към синята палитра, е свързан с горните чакри.

Духовното развитие през 2022 г. ще бъде много по-важно от финансовото или физическото. Въпреки това той все пак ще ни помага в работата и творчеството, защото духовното развитие води до разширяване на кръгозора.

Основният символ, свързан с този цвят, е триъгълникът. Той отразява тройната сила на висшите чакри: Аджна, Сахасрара и Вишудхи. Този цвят ще бъде най-важният и търсен през 2022 г. Много е полезно да изберете дрехи в този нюанс и да се обградите с вещи в цвят Very Peri.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?