3906

Венета Райкова намекна за любовна забежка между Коцето и Преслава! Вижте как певицата наричала колегата си

"Коце, знаеш ли как те нарича Преслава? Летен вибратор!", хвърпя бомбата във видео в тик-ток Венета Райкова.

Русата амбиция се позовава на разкази  от попфолк средата на нейни  приятелки. Събеседникът на бившата тв водеща Константин подскача като ужилен, а тя се подсмихва уж засрамено. „Какво, какво? Вибратор ли?", пита бившият на Райна. „Да, в смисъл, че се е възползвала от теб през лятото", пояснява Райкова. Коцето обаче светкавично дава отпор на преценката на (Преслава за неговия „сексуален статут".

„Какъв вибратор бе, душа? Аз съм Коцето-Кола, изстрелва певецът към издайничката Венета. Разбира се, настоящият неразделен приятел на Фънки няма предвид популярната напитка, а набляга на своята надареност. Каква е истината, остава мистерия от будоара на фолка. Досега Коцето и Преслава не бяха ставали обект на слухове за своя връзка. Дори и да е имало такава тя е била съвсем мимолетна, от типа на „тя танцува само едно лято", точно както според Венета е споделила певицата, пише „България Днес“.

Факт е дългогодишното близко приятелство между двете фолкзвезди. Преслава и нейният „летен вибратор" изпяха в дует хита „Сладкото зло", а после направиха и съвместен клип срещу конфискацията на коли от MBР. Преди няколко месеца те качиха в инстаграм и закачливо видео от дома на Преслава, на което се вижда как изпълнителят кавалерски изхвърля боклука. „Все пак да хвърлиш боклука на Преслава не е малко", обявява Коцето. В клипчето се чува още, че двамата кроят планове да посетят екзотична дестинация през зимата. Не крият обаче разочарованието си, че друга тяхна именита колежка - Софи Маринова, отказва да ги придружи. „Аз съм си любовчия още от втори клас. Въртях по няколко гаджета едновременно", похвали се в интервю Коцето.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
7778

7778

24.08.2023 | 01:01

Пълни утрепници! Не заслужават внимание

Отговори
2 1
Запрян

Запрян

23.08.2023 | 10:32

Още една смрадлива уличница

Отговори
6 1
Русия

Русия

22.08.2023 | 20:49

Не ме интересуват тези утрепани чалги..

Отговори
13 1

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?