Следвайте ни

Венета Райкова трепери от Николета! Ще се мести в bTV

viber icon

Тв водещата Венета Райкова се прави на не чула и недоразбрала за стартирането на конкурентното предаване на Николета Лозанова - "Поверително от NL".

Близки до Венета разкриват, че тя всъщност била силно притеснена за имиджа си на най-успяла журналистка в светските хроники. Това не било основното, което я притеснявало, тя била бясна на продуцентите си от NOVA TV, че й подбиват рейтинга, като от 3 години насам я излъчват по нощите, когато хората или спят, или са излезли да се забавляват в събота вечер.

Постоянно си намирали оправдания за късното й излъчване, като сега причината уж била "брадъра", както лично Венета нарича риалитито, пишат от lifestyle.bg.

Тя до толкова се чувствала неоценена, че се замисляла дали да не си отмъсни, отивайки в btv, където с уважение да й посветят прайм тайма.

 

Тв водещата Венета Райкова се прави на не чула и недоразбрала за стартирането на конкурентното предаване на Николета Лозанова - "Поверително от NL". Близки до Венета разкриват, че тя всъщност била силно притеснена за имиджа си на най-успяла журналистка в светските хроники. Това не било основното, което я притеснявало, тя била бясна на продуцентите си от NOVA TV, че й подбиват рейтинга, като от 3 години насам я излъчват по нощите, когато хората или спят, или са излезли да се забавляват в събота вечер. Постоянно си намирали оправдания за късното й излъчване, като сега причината уж била "брадъра", както лично Венета нарича риалитито, пишат от lifestyle.bg Тя до толкова се чувствала неоценена, че се замисляла дали да не си отмъсни, отивайки в btv, където с уважение да й посветят прайм тайма.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/veneta-rajkova-v-btv.76371.html

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?