Венета Райкова мина през ада, бори се със страшна диагноза


Венета Райкова преминала през ада, но вече се чувства чисто нов човек. Устатата водеща с днешна дата се радва на крепко здраве.

Но блондинката призна, че цели 30 години се борила с рядка диагноза, която нито един доктор не успял да й открие, нито да й постави подходящо лечение.

Краят на здравословните й мъки настъпил миналата година, когато се запознала с младия специалист Стивън Нинов, пише в. „Ретро”.

Той единствен успял да я отърве от нечовешкото главоболие, което я тормозело ежедневно почти през целия ѝ съзнателен живот.

През това време негови колеги я плашели със страховити предположения и дори тумори, но той успял да я изцери даже без лекарства.

„Искам да му благодаря отново и да му пожелая да е жив и здрав, както съм аз благодарение на него! Често отивам в клиниката направо в „насипно“ състояние и си тръгвам след минути без болки!

30 години страдах от много силно и нетърпимо главоболие, два пъти са ми правили ЯМГ и не са откривали причината, а той за две минути ми го излекува без хапчета, мазила или рехабилитации!

Успя да ми премахне и болките в кръста, в гърба и куп други! Методът, по който работи, е уникален. Той е чудодеец“, казва Райкова за доктора, който я спасил.

След като се върна на екран като водеща на „Папараци“, след дългогодишното отсъствие заради свалянето на култовото ѝ „Горещо“, чепатата русокоска сподели, че се е отървала и от паническото разстройство, което лекуваше с антидепресанти.

То я застигнало през 2016 г., когато изгоряла с много пари след фалита на ТВ7 и осъмнала безработна без никаква подготовка.

По това време течеше и съдебната ѝ битка с Юксел Кадриев, който успя да я осъди. И освен това да наложи запор на апартамента, в който Райкова живее със сина си, и в крайна сметка я одруса с десетки хиляди левове.

„Никога не съм имала спонсори, богати любовници или богати родители. Годината започна със загубата на 48 000 лева. Това доведе до пълен срив. Започна да ми се вие свят. Бяха едни много кошмарни дни“, откровеничи Венета Райкова.

Но с днешна дата водещата се радва на спокоен живот и не докосва хапчета срещу депресия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Руми

Руми

18.07.2019 | 11:03

Много се радвам, че е добре и е успяла да се пребори с тези неща в живота си. А на другите, с тъпите коментари мога да задам въпроса: за вас кой е стойностен и интересен? И как измервате стойността на хората? Вие да не сте някакво жури?

Отговори
4 1
Таня Сербезова

Таня Сербезова

17.07.2019 | 19:37

Ще ви бъдем много благодарни, ако пишете за по-стойностна български личности, или няма!? Не ни занимавайте повече с тази пошла републиканска клюкарка!!

Отговори
11 2
Сестрата накака Сийка

Сестрата накака Сийка

17.07.2019 | 17:47

Не е било главоболие а сърбеж,докторът я е излекувал без ръце.

Отговори
5 6
как'сийка

как'сийка

17.07.2019 | 15:39

Тая куха лейка няма как да я боли глава. Било е някой друг орган.

Отговори
11 6

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?