1939

Венера и Нептун са в опасен съвпад, чакат ни неприятности

Утре предстои още един от считаните за опасни и неприятни дни през февруари. На 15 февруари Венера и Нептун ще бъдат в съвпад помежду си. Този аспект е много опасен и може да ни донесе доста неприятности. Астролозите ни съветват как трябва да се държим тази сряда, за да избегнем неприятностите и дори да предотвратим появата им.

Енергията на Нептун в този съвпад ще бъде изключоително активна. Тази планета ще се опита да ни тласне с всички налични средства към нещо неблагоприятно за нас. Венера от своя страна ще ни лиши от сили да се борим с манипулативната същност на Нептун. 

Ето защо този аспект ще бъде много, много опасен. Много от нас дори няма да усетят, че правят нещо нередно. Останете бдителни през целия ден. За щастие продължителността на аспекта ще бъде кратка, предупреждават от edna.bg.Ето какви опасности ни дебнат днес и какво съветват астролозите, за да се предпазим от този съвпад:

Много хора днес ще имат различни разрушителни чувства, които просто нямат място в живота им. Например, без никаква причина може да ви изглежда сякаш всичко е много лошо и безнадеждно. Несигурност, апатия, песимизъм, желание да зарежете всичко и да се скриете в сенките могат да дойдат от нищото.

 

Също на този ден астролозите отбелязват висока вероятност много хора да поискат да се върнат към лошите си навици, които успешно са изоставили в миналото.

 

Дори интуицията ще работи много зле днес заради Венера. Аспектът на планетите ще събуди в нас желанието да следваме сляпо шестото си чувство. В резултат на това ще получим голям приток от проблеми. Много хора ще поемат рискове, но няма да получат никаква награда за това.

 

Също така негативното влияние на Нептун и Венера ще направи много от нас лековерни. Трябва да се пазите от измамници и лъжи от познати. Много хора ще искат да поемат по лесния път, като манипулират или подмамват другите да правят неща вместо тях, които не искат да правят сами.


Астрологични съвети за деня: 

Опитайте се да разчитате повече на себе си. Не е необходимо напълно да губите доверие в хората, но предпазливостта със сигурност не вреди. Ако някой не харесва вашата независимост и самодостатъчност, не се оправдавайте и си кажете, че отношението ви към този човек не се е променило по никакъв начин. Просто днес така ви е по-удобно.

Ако изведнъж сте обхванати от вълна от песимизъм, в никакъв случай не заразявайте и други хора с това чувство. По този начин можете да запазите късмета си за себе си. Ако започнете да се държите токсично, другите ще откажат да ви сътрудничат и да ви бъдат приятели.

Всеки порив към лоши навици и разрушителни дейности трябва да бъде победен на всяка цена. Както бе споменато по-горе, навиците, от които сте започнали да се отървавате или вече сте се отказали от тях преди много време, могат да се върнат днес. Венера и Нептун ще ни съблазнят и ще ни подтикнат към необмислени действия и решения.

В никакъв случай не търсете скрит смисъл в събитията от този ден. Вселената няма да ни покаже най-лесния начин. Определено няма да има таен смисъл в това, което може да се случи.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

15.02.2023 | 01:36

ДА бъдем ЧОВЕЦИ

Отговори
3 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

15.02.2023 | 01:35

УСПЕШЕН ПОЗИТИВЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ХОРА

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?