Следвайте ни

Вендета в NOVA! Ева Веселинова разпердушини Гала и "На кафе" СНИМКИ

viber icon

Eва Веселинова не може да преглътне лесно, че вече не е част от водещите в „На кафе“. Вчера тя пусна подбрани коментари от фенове в профила си в инстаграм, в които почитателите жалят за нейното отсъствие и я поздравяват за доброто представяне в предишния сезон на предаването. Именно вчера „На кафе“ стартира новия си сезон с нови водещи, а мястото на Веселинова заеха синоптичките Гергана Малкоданска и Никол Станкулова, припомня Hotnews.bg.

По този повод Ева пусна дълъг пост в инстаграм, в които вместо да пожелае успех на досегашните си колеги, предпочете да обясни колко искрен и прям човек е и как останалите хора не могат да й простят това.

"Прямите и искрени хора винаги носят една специфична и напълно естествена лекота, с която се носят из живота. Спя спокойно вечер, защото не съм направила лошо на никого! Живея живота си така, че да помагам на колкото мога повече хора. Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад маската на дипломатичността.

Постигнала съм всичко със собствени усилия и не дължа нищо на никого, което ми дава огромно спокойствие и увереност. Винаги подхождам с добрина и усмивка, дори към хората, които не харесвам. най-важното: Нося слънцето в сърцето си, а то неминуемо огрява всичко около мен. Ето това е свободата... Или поне аз така я разбирам“, философства Ева.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (13)

Ха ,

Ха ,

09.09.2020 | 18:12

то това предаване още гледа ли го някой .

Отговори
13 1
Ани

Ани

09.09.2020 | 07:18

А тя е толкова тесногръда,ограничена и комплексирана!А това нещо Банда за нищо не става и да с сигурност е използвала всякакви средства да е в ефир.Илиян беше свеж и седеше добре на екран ,а Евчето заприлича на стара мома.Галчето се мисли за Лили Иванова но не е.Няма класа.

Отговори
17 1
Сали

Сали

09.09.2020 | 00:00

Искам тройка с леэбйки 23 см

Отговори
1 7
Сали

Сали

08.09.2020 | 23:57

Леэбйка # леэбйка ????????????

Отговори
1 9
Сали

Сали

08.09.2020 | 23:55

Леэбйки

Отговори
1 8
Иван

Иван

09.09.2020 | 00:04

Имам голям 23 см

Отговори
3 7
Сали

Сали

08.09.2020 | 23:54

Леэбйка

Отговори
2 8
Николова

Николова

08.09.2020 | 16:59

Смятам, че предаването изобщо не се нуждае от какъвто и да било панел. Това 5 души хайлязи, които дърдорят и хабят и без това скъпото ефирно време. Нито нещо ново ни казват, нито пък са професионалисти в областите, които нищят. А двете девойки/Ева и Андреа/, освен, че натякваха непрекъснато солидното си образование, което били получили, не ставаха дори за самодейки с читалищна дейност. Нито дар слово, беден езиков речник, никакъв аналитизъм, грам обща култура нямаха. Там единствено по-подготвена беше Патрашкова, но и тя като стар динозавър се чудеше вече в кое предаване да се бутне. Аман от стари муцуни! Ама какъв подбор и кой да го направи като виждаме нивото и на самата несменяема водеща? Отвсякъде вони на неестественост, лигавене, посредственост, заучени фрази, преднамерено милосърдие и сълзлива сантименталност. Та чак по едно време вкара в предаването мъжа си, с който да ни разясняват как го правят и къде го правят. Много ниска топка. Предаването има нужда от нови и млади лица, от пъстрота и свежи идеи. Самата водеща и физически, и интелектуално се е изчерпала и няма какво ново да ни покаже. А за двете изхвърлени девойки, изобщо мястото им не е в телевизията и още по-малко на екран. Дишаха, застъпваха си думите, търсеха такива за да се изразят. Но не можеш да търсиш в главата си нещо, което никога не си имал. Ева Веселинова, не изтъквай на преден план колко си честна и добра! Падаш още по-ниско. Това не са достатъчни качества да стоиш на екран. Изисква се професионализъм, аналитичен ум, обща култура, приятен глас/щом искаш да ни говориш/, работа в екип и тонове прочетени книги. Все неща, от които ти стоиш далеч. Предлагам смяна на целия екип заедно с водещата, защото тя самата е на ниво селска даскалица. И да спре да възпитава от екрана с лошия си вкус на обличане. Хем бездарна, хем глупава и безвкусна-откъдето и да я погледнеш, не става за гледане. Суха скумрия, без всякакви женствени форми. В наше село така обличаме плашилата, за да си пазим реколтата от врабците. Час по-скоро смяна на всички, ведно с водещата.

Отговори
49 4
Дунди

Дунди

08.09.2020 | 16:16

Не разбирам, Гала действително ли не си дава сметка колко е жалка в борбата си с неумолимия ход на времето и старостта. Превръща се в карикатура с лигавото си, префърцунено и лицемерно поведение в стремежа си да изглежда млада, поведение, което не отговаря на напредналата ѝ възраст и я прави смешна. Предаването става все по-изразено от съдържание, скучно и нелепо. Комична със своята префърцуненост е и К. Патрашкова, а младото попълнени в лицето на двете синоптичките едва ли ще допринесе за вдигане на нивото на предаването, поради липса на потенциал у двете момичета, само с външност и връзки ниво не се получава, а те са доста посредствени...

Отговори
46 2
Jack

Jack

08.09.2020 | 14:44

Напълно нормална практика в България е прости, необразовани и дърти, да управляват и командват млади, перспективни и образовани! Не само от личен опит, но и от наблюдения твърдя това. Самите работодатели не желаят умни и добре изглеждащи служители, тъй като това поставя под въпрос собственият им авторитет, много по-удобен е глупакът, който сервилничи и се подлага... Това е положението.

Отговори
48 0
Дано

Дано

08.09.2020 | 14:22

Моля Ви не изхвърляйте младите хора от телевизията защото са красиви и интелигентни а изхвърлете баба Гала,че на хората вече им се повръща от нея.Тя е дърта,грозна,проста и неграмотна куха лейка.Аман от нея вече никой не я иска на екрана.

Отговори
53 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?