Венци Венц разплаква с първата си самостоятелна песен

Венци Венц изненада с ново, този път самостоятелно парче. Песента се казва  „Аз или нас“ и е с много емоционален заряд.

Макар да са много успешни като дуо, явно и самостоятелните им проекти се радват на фенско одобрение. Само преди дни другата половина от дуета пусна също самостоятелната си песен „Топъл чай“, която вече се върти по музикалните канали.

Венци разказва за песента си с присъщата си дълбочина на чувствата:

„Това парче е родено от искрена емоция и момент на тъга. Често отвръщаме на човека до нас с инат и мълчание, а това не е формула за щастие. Мислим си, че наказваме някого, а всъщност наказваме себе си.

В „Аз или нас“ има любов и надежда, поне за мен изборът е ясен. Много ми е скъпа тази песен“, споделя той. По музиката на „Аз или нас“ Venci Venc’ работи с братята Пламен и Иво Добреви, които вече се утвърдиха като едни от най-добрите млади автори у нас, особено след като си поделиха с Pavell & Venci Venc’ наградата за най-добра песен за „Не бих могъл“, с участието на Любо Киров.

Pavell също се включва във финализирането на продукцията на новото парче на Venci Venc’.Видеото към „Аз или нас“ е създадено от Jeason Brad Lewis, снимано е близо до село Гургулят, на 40 километра от София, под интересните форми на паметник на културата.

Няколко часа преди снимките Venci Venc’ се разделя с косата си и в клипа се появява съвсем различен. В момента Pavell & Venci Venc’ финализират следващия си съвместен проект, който ще излезе до края на годината.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мария

Мария

01.11.2020 | 23:50

Пълна откачалка

Отговори
1 0
Аман

Аман

29.10.2020 | 16:02

Некадърен наркоман

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?