2374

Великденско гадание: Избери яйце и виж какво ти е приготвила съдбата

За да бъде днешното гадание вярно, важно е да се вслушате във вътрешния си глас, съветва Edna.

Разгледайте внимателно картинката и открийте яйцето, което бихте избрали за първата си великденска схватка:

Готови ли сте? Можете да мислите и да ги разглеждате толкова дълго, колкото ви е необходимо.

А сега запомнете числото, което съответства на вашия избор:

1
Ти си мечтателка. Стремиш се да си над нещата и да не хабиш излишна енергия за намръщени хора. Мечтаеш да посетиш нови места, да се срещнеш с нови хора и да разшириш хоризонтите си. Вярвай в себе си и всичко това ще ти се случи съвсем скоро!

2

Ти си лидер в работата и в личния ти живот. Имаш прекрасно чувство за хумор, заразна усмивка и остър ум. Скоро съдбата ще ти даде възможност да се покажеш на света в целия си блясък, затова бъди готова и не се страхувай от светлината на прожекторите.

3

Имаш богато въображение и знаеш, че тайната на щастието е да не се взимаш твърде насериозно. Имаш толкова енергия в себе си, с която озаряваш всяко помещение, в което влезеш. Време е обаче да се научиш да я контролираш – ще започнеш нещо ново и вълнуващо, към което ще насочиш всички свои усилия.

4

Ти си търсач на силни усещания. Имаш собствено мнение за всичко и не се притесняваш да го изразяваш. Имаш нужда да бъдеш чута и оценена. Не се тревожи, ще откриеш свой съмишленик – предсти ти ново запознанство, което ще преобърне живота ти.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?