Следвайте ни

Векилска удари в земята 20-годишните, ето какво направи с непознат

Мариана Векилска се завърна за кратко в България от Брюксел, за да подкрепи кампанията на бившите си работодатели bTV "Да изчистим България".


Покрай ангажиментите си, тв звездата намери време и да разпусне с нощен живот. Ексводещата бе забелязана да вилнее в малките часове на нощта в клуб за музика и танци на "Сан Стефано", придружавана от своята сестра Деси. 


За среднощната си забава Мариана бе подбрала доста смел тоалет - полупрозрачна бежова рокля, която разкриваше и най-малките подробности от фигурата й. Визията й не останала незабелязана от мъжкото присъствие в заведението. И в късните часове на нощта Векилска се впуснала в диви танци с непознат за нея мъж, разказват очевидци. 


45-годишната журналистка сложила в джоб младите момичета с купонджийското си настроение. Най-любопитното е, че след среднощните запои журналистката се прибирала не къде да е, а в апартамента, в който живее бившият й мъж Симо и сина им Момчил. В свое скорошно интервю радиоводещият призна, че именно свободолюбивият нрав на Мариана е причина за раздялата им. Докато той предпочитал семейния уют и не обичал шумотевиците, то Векилска все имала нужда да се забавлява.


"Водехме паралелни животи, докато уж бяхме заедно", коментира Симо. Той разбрал, че нещата отиват към раздяла, когато в последното им лято заедно Мариана отпътувала за къмпинг "Градина" сама, с приятели, без да се съобрази с него, пише Ретро. 

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?