Следвайте ни

Веднага махнете от елхата тези играчки, носят нещастие

viber icon

Експертите по биоенергия обясниха кои играчки не трябва да се използват за украса на коледно дърво през Нова година 2020. Господар на тази година, според китайския хороскоп, е Плъхът и той е с много придирчива природа и не харесва някои бижута. Ако нарушите забраните, следващата година може да се окаже несполучлива, пише Блиц.

Има вярване: „Както празнувате Нова година, така ще я прекарате“. Затова повечето хора се опитват да следват традициите. Най-важната от тях е правилното облекло за зелената красавица - елхата, така че трябва да спазвате някои ограничения.

Играчки котки

Котката е основният враг на Плъха. С фигурки на тези животни е абсолютно невъзможно да се украси коледно дърво за 2020 г. В противен случай Плъхът ще бъде много ядосан и годината няма да бъдете добра.

Счупени коледни играчки

Старите напукани играчки или счупени топки носят отрицателна енергия в къщата, което може да доведе до големи проблеми през следващата година.

Червени бижута

Плъхът не обича червени, оранжеви, бордо и пурпурни цветове. Играчките от този цвят трябва да се изхвърлят. Декорациите за Нова година 2020 трябва да бъдат сребърни, златни и блестящи, но и жълто, синьо или бледо розово ще свършат работа.

Неразделени играчки

Ако човек иска да срещне своята сродна душа през новата година и да сложи край на самотата си, тогава в никакъв случай не бива да бъде закачи играчки за коледно дърво без двойка. Дори ако е останала една красива топка, по-добре е да не я окачвате на новогодишното дърво.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?