2374

Вечна класа: Зарязали Шарън Стоун заради липса на ботокс, а тя стана майка отново СНИМКА

Напук на масивния инсулт, стигмата около остаряването и факта, че са я зарязали заради липсата ѝ на ботокс, Шарън Стоун грее от щастие. 

Само преди ден тя пусна в социалните мрежи клип от свое участие, в което танцува от душа и сърце, облечена  ослепително в син костюм, който подчертава женствеността ѝ. Гримът ѝ е модерен - цветен и свеж, което я отдалечава от общоприетото разбиране, че възрастните жени трябва да се обличат по-скромно и незабележимо.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sharon Stone (@sharonstone)

Да си признаем, 64-годишната Шарън Стоун блести и много ѝ отива! И това може би се дължи на факта, че стана майка за четвърти път, което призна в интервю за Voge.

Тя е една от малкото, които доказват, че всъщност естествената красота е най-хубавият грим, възрастта наистина няма значение и трудностите, които е имала в живота си, могат да бъдат преодолени чрез вярата в себе си и постоянната борба.

В интервюто за Voge наскоро Шарън говори за различни теми, включително остаряването, използването на ботокс и филъри, движението #MeToo и личния си живот. Разкрива, че дори в пика на кариерата си, е била третирана по ужасяващ начин от мъжете в Холивуд, като един режисьор е отказал да я включи в сцените си, ако не седне в скута му. Тя също така казва, че е била посъветвана да спи с един от колегите си, за да може да се създаде по-добра химия между двамата на екрана.

Въпреки неуспехите и това, което Стоун нарича „много странно време в света“, тя казва, че сега жените могат да имат повече власт, отколкото преди. Именно затова, заедно с няколко приятелки, решават да поемат творчески рискове, като в момента актрисата пише втората си книга„Вече съм завършила 190 страници и току-що наех редактор, който да доукраси историята и да я довърши“, споделя Шарън.

Освен това, актрисата отново се е захванала с рисуването, след като си създава студио по време на изолацията. Работила е до 6:30 сутринта върху своето изкуство преди интервюто пред Vogue. Тази есен се подготвя и изложба на нейните картини от абстрактния експресионизъм. Очаква се събитието да се проведе в Швейцария, а на показ да бъдат изложени 50 от творенията на Стоун.

Попитана за живота в Ел Ей с три момчета, актрисата изненадва всички с отговора си, казвайки „Вече имам четири“. Признава, че е осиновила още едно дете по време на пандемията от коронавирус, чийто родител е починал. „Това е приятел на сина ми и той дойде да живее при нас, когато баща му почина“, разказва Стоун.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?