3906

Вече не го крие: Анелия сияе до гаджето в Атина

Анелия вече не се крие, когато е с новия си любим и няма нищо против всички да свикнат да ги виждат заедно. Доскоро тя само признаваше, че се чувства обичана, но избягваше всячески да показва обекта на своите желания, въпреки че в публичното пространство, така или иначе, изтекоха снимки с него.

Става дума за бизнесмена Любомир Захаринов, с когото поне засега фолкпевицата демонстрира голяма любов. Дълги години Анелия бе доста разочарована в любовен план, все не откриваше подходящия за себе си човек, имаше и период, в който почти бе изпаднала в депресия заради липсата си на късмет. Това обаче, е вече в миналото, а към днешна дата изпълнителката е във вихъра на емоциите и усмивката й буквално не слиза от лицето.

Кадърът, който брюнетката качи в Инстаграм профила си показва как двамата вечерят в романтична обстановка в Атина, където двамата са на почивка. Не всички последователи на Анелия обаче, останаха очаровани от избраника й. Дори го порицаха, че не изглежда въодушевен толкова, колкото е тя.

Но пък има и много, в които фенове искрено поздравяват певицата за щастието й.

През февруари тази година двамата си спретнаха романтична ваканция в планината, където не пропуснаха да се пуснат и от ски пистата. Анелия изглеждаше много щастлива, както дълго не си бе позволявала досега. Току виж двамата вдигнали скоро и сватба, която ще бъде втора за певицата.


 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
да,

да,

23.03.2023 | 14:52

по случайност не е някой стругаро-фрезист от Южна индустриална зона, за да го крие!

Отговори
2 0
Тя е

Тя е

23.03.2023 | 08:41

мъж, бе.

Отговори
3 0
Кгггг

Кгггг

23.03.2023 | 08:33

Офффф, милата! Тя го целува, той си гледа в тел… Горкичката!

Отговори
8 0
Виц

Виц

23.03.2023 | 08:06

Извинете госпожице, ще спите ли с мен за 100лева? - Вие луд ли сте? - А за 1000лева? - Ооо, това е друг въпрос, на който се отговаря с Да! - А за 500лева? - Ама вие за каква ме мислете? - Ами професията ви е уточнихме с втория въпрос. Сега се пазарим.

Отговори
6 0
Анти чалгар

Анти чалгар

23.03.2023 | 08:00

Това оная чалгарка ли е или някоя подобна безмозъчна особа .

Отговори
5 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?