Следвайте ни

Вдъхновени Близнаци, очарователни Деви, страстни Козирози

viber icon

Овен

Този понеделник няма да ви е лесно да се концентрирате поради това, че околните ще ви отвличат вниманието с техните проблеми. Ако не искате това да се случи от рано предупредете, че няма да сте на линия. Това означава, че от вас ще се очакват резултати, така че не се опитвайте да се скатавате.

Телец

Днес в главата ви ще е пълен хаос от идеи, коя от коя по-налудничава. Пуснете ги смело за реализация и наблюдавайте реакцията на околните. Ще се почувствате като истински новатор. На който не му е ясно, обяснете търпеливо идеите си, за да може повече хора да ги възприемат.

Близнаци

Дори лекото разместване на нещата по бюрото ви ще ви дадат така търсения тонус и вдъхновение. Не бързайте да се захващате за нова работа, преди да сте довършили старите неща. Това само ще ви разсее и умори. Вероятно ще ви се наложи да останете до късно в офиса. 

Рак

Този понеделник е добре да бъдете напористи без да се притеснявате как това ще изглежда в очите на останалите. Целта си заслужава да загубите малко от имиджа си на добросърдечен човек. Ако проявите способност да застанете твърдо зад постъпките си и дадете смислени аргументи за тях, всичко ще е много по- лесно. 

Лъв

Днес е ден, в който е добре да бъдете заети изцяло със себе си.  Ако ви предстои среща с важен човек се опитайте да мислите за последиците и се изкушавайте с облагите, които ви очакват в бъдеще. Вечерта дайте думата на половинката ви. Бъдете добър слушател и утешител.

Дева

Добре е да отделите повече време за външния ви вид преди да излезете навън. Може да се окаже, че изненадващо трябва да присъстване на делова среща. Опитайте се да бъдете последователни и точни, за да можете да запазите добрите си отношения с колегите.

Везни

Понеделникът е добър ден да се изявите на работното си място. Ще имате енергия за двама и това не е за изпускане. Мозъкът ви ще работи на пълни обороти и ще блестите над всички. Внимавайте, да не се преуморите, защото ще ви трябва необичайно много време за възстановяване. Нека музиката бъде ваш верен помощник в този ден.

Скорпион

Не приемайте случващото се около вас прекалено сериозно. Колкото и да сте изрядни в това, което вършите винаги ще се намери някой, който да не го признава. Времето, обаче, е най-добрата оценка на делата ни. Мислете в перспектива и не се съмнявайте за миг в правилността на пътя, по който сте поели.

Стрелец

Този понеделник ще имате енергия в излишък. За вас ще е най-добре да наблегнете на физическото натоварване и упражнения. Това ще разтовари умът ви и ще ви даде възможност в следващите дни да блеснете с много добри предложения в служебен аспект.

Козирог 

В днешния ден страстта ще напира във вас, но прекалената сила на чувствата ви може да уплаши човека, когото харесвате. Съсредоточете се върху нещата, които имате да вършите, а те никак не са малко. Любовта оставете за сънищата.

Водолей

Днес пазете гърлото си, не излизайте без шал. Бъдете умерени в желанията си и не изпадайте в депресия от факта, че не всичко е в розови оттенъци. Освен това не забравяйте, че другите хора не могат да четат мислите ви.

Риби

Този понеделник не забравяйте, че ключът към всичко са положителните емоции. Забравете за завистта и съжалението, наблегнете на любовта. Обадете се на ваш приятел, с когото наскоро сте се скарали и му се извинете. Предложете му да се видите на ваше любимо място.

Източник: Actualno.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?