3906

Вбеси зрителите: Билалов се гаври с пенсионер в "Стани богат"

Вбеси зрителите: Билалов се гавраи с пенсионер в "Стани богат"

 

Михаил Билалов пак вдигна кръвното на зрителите с реакциите си спрямо един от скорошните си гости на стола на богатството. В случая там седна пенсионерът Методи Иванов от село Кошарево.

 "Той е пенсионер, който обича фолклора и от 1965 година насам не е пропускал кукерски фестивал. Никога не е напускал България, само че с помощта на "Стани богат" обикаля целия свят", така представи в началото Билалов своя гост, който бе видимо притеснен и тогава, и по време на цялата игра.

 

 

Участникът стигна първа сигурна сума от 500 лева, въпреки че малко се потормози с един от въпросите, а именно: "Колко шахматни фигури има общо на дъската преди белите да създадат първия ход?", гласеше въпроса. Методи веднага уточни, че бройката е 32, което бе и верния отговор, но Билалов реши да опита да го "повърти малко на шиш" - "Защо 32? Я ги преброй", при което пенсионерът се притесни, но все пак маркира верния отговор.

 

"Малко напрежение чувствам", продължи Билалов. Шестият въпрос бе: "Кое не влиза в състава на човешката кръв?" – Левкоцити, Еритроцити, Тромбоцити или Калцити. Участникът взе жокер 50:50 и с негова помощ избра вярно "Калцити". Иванов заключи 1500 лв. като втора сигурна сума, а питането за нея бе: "Скандал с какво докара до оставката на президента на испанската кралска футболна федерация Луис Рубиалес през 2023 година?" – Уговорени мачове, Корупция, Целувка или Незаконен парцел.

Тук Билалов прекали с реакциите си спрямо и без това притесненият участник и си навлече сериозно гнева на зрителите. Пенсионерът сподели: "Клоня към отговор С" (което и впоследствие се видя, че е верния отговор), само че водещият отново успешно го разколеба и го накара да прибегне до пореден жокер "Към "С"? Да е цункал някой? Обаче защото си малко безмълвен човек, ще те помоля малко на глас да помислиш. Кажи една дума. Само една! Ако кажеш две, вече…", продължа с гаврата Билалов, а Методи не сподели нищо в следващите 3-4 секунди, защото се стараеше да се концентрира върху въпроса. Билалов обаче не спря: "Разбрах! Бъбрив си, а? Вкъщи кой приказва?"

"Жената повече", отвърна с усмивка участникът.

"Аз мога и аз да продължа да приказвам, два вица мога да кажа", продължи водещият, а Иванов потърси избавление от неловката обстановка, искайки жокер. Обади се на сина си Стойчин Методиев, който му потвърди и верния отговор на въпроса.

Поведението на Билалов моментално провокира вълна от реакции в социалните мрежи.

"Билалов в действителност е непоносимо гнусен с някои участници, а на други с лекота им подсказва правилния отговор. Та участникът го каза!!! И той нарочно го подведе… Грозно е!"

"Абсолютно непоносим!!! Човекът каза правилния отговор, а Билалов го подведе нарочно и го принуди да си ползва жокера, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Тв критик

Тв критик

28.11.2023 | 08:06

Нарочно ги правят тези номера да остане без жокер на по трудните отговори и да изгори . Тоя като види някой по такъв и почва да го ръчка вземи жокер .

Отговори
2 0
Един шофьор

Един шофьор

28.11.2023 | 05:53

Ами него гледайте , там на дистанционното има копчета натискайки ги и готово!

Отговори
3 1
rtyrt

rtyrt

28.11.2023 | 01:21

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук--~~--- http://gg.gg/blumag

Отговори
0 4

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?