1553

Възмутително! Защо Милица пъчи бюст, а Натали трябва да се крие

То няма как всички да са доволни, но дамските прелести в ефир подпалиха страстите. Едни ги харесват, други - не! 

Зрители често недоволстват срещу минижупите на Натали Трифонова и дългите ѝ крака, които често са на показ.Знойната блондинка е най-докладваната в СЕМ телевизионна звезда, макар да не води злободневно политическо или спортно шоу, а просто да съобщава прогнозата за времето.

Месечно в СЕМ постъпват около 30 сигнала за неуместния външен вид, с който Натали Трифонова представя прогнозата за времето рано сутрин и в обедната информационна емисия. Сигнали постъпват и срещу други синоптички от конкурентната Нова тв, но безспорен рекордьор е Натали. Никой обаче не сигнализира за дълбоките деколтета на Милица Гладнишка и огромните й гърди, които също често са на показ, установи „Уикенд”.

„Милица има бюст и няма как да го скрие, но ненужно често го афишира и го завира в очите на зрителите, но на никой не му бърка в здравето защото е по-пълна. Натали е млада, хубава, руса, слаба и заради това много жени й се дразнят и пускат сигнали към регулационния орган. На Гладнишка визуално няма какво да й завиждат, талантът е отделна тема” – коментират в социалните мрежи.

Наистина, Милица често демонстрира пищната си гръд, която не дразни никого, но Натали винаги й се намират кусури от зрителките. Мъжете само се наслаждават на краката под минижупите на красавицата от „COOLt”. Камерата определено „обича” почти 33-годишната синоптичка и водеща в Би Ти Ви и тя винаги изглежда ослепително, макар и понякога облеклото й да е по-подходящо за дискотека, а не за сутрешната прогноза на времето.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?