Следвайте ни

Възможно ли е? Изнасят пияната Йоанна Темелкова от дискотека СНИМКА

viber icon

Актрисата Йоанна Темелкова и семейството ѝ преминават през кошмара на най-коварния вирус в момента, който коси наред и отнема невинни животи.

Наскоро звездата от сериала "Братя" разказа подробно през какви етапи от забляването е преминала и как първите три вече не си ги спомня, защото били кошмарни. В този тежък за актрисата момент се намериха недоброжелатели, които пък извадиха на показ срамна история от личния живот на Йоанна, завършила с много алкохол и страшна излагация на публично място, пише сайтът за клюки и светски новини show.blitz.bg.

В социалните мрежи се появи статия с обясненията на Йоанна със срещата ѝ с коронавируса, а нейният цитат звучи така: "Първите 3 дни не ги помня, беше болезнено". Като коментар под публикацията наш репортер видя доста пиперливо обръщение от потребител, който явно е виждал изцепките на актрисата и иска да ги направи публично достояние.

"А помниш ли как се напи в "Мегами" и те изнасяха до такситата", пита той като пост в социалните мрежи. Момчето е станало свидетел на една безпаметна нощ, каквато често си огранизират звездите от артистичните среди. За никого не е тайна, че те прекаляват със спиртните напитки и често нямат спомени от бурните вечери.

Темелкова явно не е изключение от тази тенденция, но пък ни изненадва фактът да се напие в чалга кръчма. Всеизвестен факт е, че хората от тези среди са върли противници на лекия жанр и имат други места за забавление.

"Когато си публична личност трябва да спазваш поведение и не можеш да се излагаш, защото служиш за пример. Да те изнасят на ръце от дискотека, когато си мъртво пияна... Не ми се вижда правилно, срам", пишат още в мрежата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ник

Ник

17.11.2020 | 16:11

На всеки млад човек може да му се случи подобна издънка, бил той публична личност или пък не. Но не всеки човек е пропит от толкова злоба, че не само да не подмине този факт, но и да го направи публично достояние. Да се напиеш е явление единично, изолирано и поправимо. Да си злобар и клюкар е бедствие постоянно и трудно преодолимо. Пробвай, младежо нещастен, може и да ти се получи!

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?