Следвайте ни

Възможно ли е?! Бебето в „Маскираният певец“ е ...

viber icon

Вече вървят залагания кой се крие зад образа на един от любимите образи на зрителите в "Маскираният певец" - Бебето.

Първоначалната теория беше, че Димитър Рачков е заменил ролята си на водещ на шоуто, за да влезе в маската. Но все повече и повече уликите сочат към друга звезда.

Феновете са убедени, че Бебето е рапърът Кристиан Талев-Криско. В това е убедена и половинката му Цветелина. Бившата танцьорка е разконспирирала бащата на дъщеря й още в първия епизод на предаването. Когато се прибирал вкъщи късно вечерта, той бил подложен на разпит, но категорично отрекъл да участва в шоуто. Рапърът всяка вечер имал музикални ангажименти, затова не му се налагало да измисля оправдание за отсъствията си. Цветелина обаче била категорична, че нея няма как да я заблуди, защото дори модулиран, не можела да сбърка гласа му, пише уикенд.

Жокерът, че Бебето обожава танците и те имат важно значение в живота му, се потвърждава от факта, че Криско вече от 4 години живее с Цвети, за която танците са изключително важни. Както се знае, те очакват и второ дете.

Освен съвпаденията в биографичните факти, най-издайнически за Бебето се оказаха неговите тънки крака с характерни колене. След коментарите за стройните крака на Бебето след първото му изпълнение, за второто крайниците му бяха прикрити с по-дълги розови ботуши, а коленете му бяха скрити под по-дълги гащи. За третото си изпълнение Бебето се опита да заблуди зрителите, появявайки се на сцената с различни по дължина ботуши.

Азис бе първият от детективския панел, който разконспирира самоличността на Бебето. Според него уликите в последния епизод бяха прекалено категорични, че това е Криско. Те само затвърдиха предположенията, че Бебето е именно рапърът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мая

Мая

19.10.2020 | 08:54

Бебето е Криско,убедена съм на 200 %

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?