46
Следвайте ни

Възможно ли е? Българите с тези имена не изневеряват

viber icon

Ако жената иска мъжът до нея да не изневерява, първо трябва да насочи погледа си към името на любимия. То ще ви разкрие много тайни, пишат от iwoman.bg.

Георги

Точно така – освен че е  едно от най-красивите и харесвани български имена, то носи и прекрасна енергия. Георги е прекрасен семеен човек. Истина е, че може дълго да търси своята избраница, преди да й предложи сърцето си, защото иска да се ожени само веднъж. Половинката му трябва да помни, че Георги не търпи лъжите. И ако жената до него се държи достойно, той ще й стане предан мъж, който никога няма да помисли за друга. И ще бъде идеален баща

Владимир

Мъжете с това име са с много големи и добри сърца, те никога няма да сторят зло. При това Владимир обикновено притежава безконфликтен характер, има много приятели. Владимир подхожда много внимателно към събеседниците си. Веднъж срещнал най-добрата жена, никога няма да реши да й изневери. Той ще бъде много добра глава на семейството, пример за подражание и достоен мъж за съпругата си.

Борис

Борис също е верен до гроб на жената до себе си.  Никога не се притеснява от чуждото мнение и винаги взима важните решения самостоятелно. Борис е популярен сред жените, защото е харизматичен и уверен мъж. Той се стреми да намери единствената жена, с която да изгради дом и семейство.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бай Кольо

Бай Кольо

09.12.2021 | 22:51

Абсолютни глупости.Аз познавам един Борис,който е абсолютен мухльо и плюс това вече е на 45 години и до ден днешен нито една жена не му е вързала.Не пишете такива простотии.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?