Следвайте ни

Възмездие! Ани Салич съсипа Бранко, той ...

viber icon

След като се раздели с известната си съпруга Ани Салич, Бранко удари дъното във финансов план и фалира, информира „Ретро“. След развода им настъпил разрив не само в личния живот на някогашния тв продуцент, но и в бизнеса му.

Справка в Търговския регистър показва, че фирмата му „БРАН-КО 1959“, регистрирана в родния на Ани Благоевград, е обявила несъстоятелност на 10.12.2018 г. Освен това на бившия мъж на тв водещата и към днешна дата са наложени възбрана и запор на цялото имущество, водещо се на негово име. За капак бил даден на съд заради неизплатени финансови възнаграждения на персонала, работил за него във фирмата му. Бизнес проблемите разорили окончателно сърбина, който и до ден днешен не можел да си стъпи на краката. Така се принудил да си вади хляба като общ работник, като последно стана ясно, че е имал доходи през миналото лято, когато бе забелязан да помага в организацията по снимките на първия сезон на риалити шоуто за оцеляване на Нова телевизия – „Игри на волята“.

В същото време Бранко не можел да разчита на помощ от бившата си жена. Още при развода двамата си поделиха цялото семейно имущество, придобито по време на дългия им брак, и изчистиха всички недоразумения във финансов план. Ани смятала, че фалитът му не е нейна грижа и го оставила да се измъква от тежкото си положение както може сам. По отношение на децата си поне двамата стигнали до консенсус.

Пълнолетният им син Лазар отдавна е студент в Холандия и е самостоятелен, но по-малката му сестра Хана остана да живее при майка си. От публикациите на Бранко в социалните мрежи се вижда, че той непрестанно тъжи за децата си, които виждал основно по празници. Не е ясно дали при бракоразводното им дело Ани е изискала от него да плаща издръжка, но предвид фалита му със сигурност харчовете на новинарката около общите им деца са в пъти по-големи.
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?