49

Въздухът трепери! Кой грабва 100 бона от "Hell’s Kitchen" тази вечер?

Остават броени часове до развръзката кулинарното шоу на България, в кето някой ще си тръгне със 100 бона. Днес е денят на големия финал на петия сезон на Hell’s Kitchen България.

Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA зрителите ще станат свидетели не на една, а на две грандиозни битки за победата в най-горещото кулинарно риалити в телевизионния ефир. Силно мотивираният Станислав от Перник и целеустремената Виолета от София ще премерят сили в Кухнята на Ада, а един от тях ще получи чек за 100 000 лева от шеф Виктор Ангелов. Днес ще бъде посочен и първият звезден победител в шоуто. Виктория Капитонова и Мирослава Профирова ще премерят сили с двустепенно меню, а накрая една от тях ще влезе в историята на Hell’s Kitchen.

Станислав и Виолета извървяха дълъг път до финала. Сладкарят Станислав, който има стотици хиляди последователи в ТикТок, впечатли шеф Ангелов със силната си мотивация и желание да се учи. Перничанинът жънеше победа след победа и се превърна в естествен лидер. Опитната Виолета също се отличи като един от тихите водачи в кухнята.

Сдържаната участничка от София представяше пред шеф Ангелов едни от най-красивите презентации и най-вкусни ястия. В битката за победата Станислав и Виолета ще разчитат и на титаните от сезон 5 на Hell’s Kitchen – Цветомира, Васил, Кристиан, Асен, Клавдия, Мартин, Цанко, Мацоев, Наталия и Виктор.

Звездният финал ще бъде също толкова оспорван. Популярните личности влязоха в Hell’s Kitchen като трети звезден отбор и с всяка изминала седмица желанието им за победа и уменията им ставаха все по-големи. Виктория Капитонова и Мирослава Профирова, две от най-популярните риалити звезди в България, ще се борят за титлата „Първи звезден победител в Кухнята на Ада“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ко е тва Бя Въздуха трепери Въздухари

Ко е тва Бя Въздуха трепери Въздухари

16.05.2023 | 16:07

Светът е на нокти Бя Направо

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?