Следвайте ни

Възбуда в мрежата! СНИМКА на Лили по минижуп побърка народа

viber icon

Лили Иванова показа ретро кадър от архива си в социалните мрежи. Естрадната прима разпространи снимка отпреди 21 години. Тя е облечена в малка черна рокля ала комбинизон, сложила е високите си токчета, за да направи незабравим концерт за набиране на средства за подпомагане на сираци.

Снимката е направена през 2000 г. в Лимасол, Кипър. Тогава изявата на певицата предизвиква фурор. През 2000 г. Лили е била официално на 61 години. Малко след това е и нейната прословута еротична фотосесия за "Плейбой", пише Lupa.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ПРИМЕР...

ПРИМЕР...

10.02.2021 | 11:31

ЩЕ Й ДИШАТ ПРАХА ОЩЕ МОООГО ВРЕМЕ.... СРАМ МЕ Е ОТ РАЗНИ ТАМ ПЕВАЧКИ ДЕТО СЕ ПЪНАТ ЗА ИНДИВИДУАЛНИ ПЕНСИИ....АМИ ЩО НЕ СИ ГИ ЗАСЛУЖИХТЕ КАТО СЕ ОСИГУРЯВАХТЕ НА РЕАЛНИТЕ СИ ДОХОДИ.. КРИХТЕ ДОХОДИ-НАКУПИХТЕ ВИЛИ ПО МОРЕТО-НАЖИВЯХТЕ СЕ - ИЗПИХТЕ СИ ПАРИТЕ ПРОФУКАХТЕ ГИ ЗА УДОВОЛСТВИЯ ..АМИ СЕГА ЩО РЕВЕТЕ КАТО ВУВУЗЕЛИ..... КАТО СЕ СЕТЯ КАК ВСЕКИ ОТ ТЯХ СИ ПОКАЗА В КРАЯ НА ЖИВОТА ГЛУПОСТА СИ ДА РЕВЕ ЩОТО Е НЯМАЛ ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ КАТО Е КРИЛ ДОХОДИ ПОНЕ ДА СИ Е ТРУПАЛ ЗА СТАРИ ГОДИНИ....МЕРЗКО Е ДА СЕ СЕТЯ КАК ГОДЖУНОВ ГО БИЛО СРАМ ОТ СИНА МУ КОЙТО ГО СМЯТАЛ ЗА ПЛЮНКА ЩОТО НЯМАЛ ПАРИ......????!!!!! АМИ КАТО ОСВЕН ЧЕ НЕ СИ СЕ ПОДСИГУРИЛ ЗА СТАРИ ГОДИНИ НЕ СИ И ВЪЗПИТАЛ СИНА СИ КАТО ЧЕСТЕН ЧОВЕК КВО РЕВЕШ... ЖАЛКО ЧЕ ДАВАМ ТОЗИ ПРИМЕР.....ЗАЩОТО ЧОВЕКА ГО НЯМА НО ВИНАГИ КАТО ЗАРЕВЕ МАРГИ СЕ СЕЩАМ ЗА ТОВА...... ЩО НЕ РЕВЕ ЛИЛИ -ЩОТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е РАЗЧИТА НА СЕБЕ СИ- НА ТАЛАНТА СИ И НА ТРУДОЛЮБИЕТО СИ....ТОВА Е ИСТИНАТА...РАБОТИ ПЕЧЕЛИ ИМА ДОСТОЙНА Е И НА МЛАДИНИ И НА СТАРИНИ......................... ЛИЛИ ВЕЛИКА СИ ОБИЧАМЕ ТЕ .....ПЕЙ И НИ ВЕСЕЛИ....КОЙТО ИСКА ДА РЕВЕ АМИ ДА СИ РЕВЕ.... МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ-----ИМАШЕ ЕДИН ГОЛЯМ РУСКИ ФИЛМ.....

Отговори
6 1
ВЕЛИКАТА....

ВЕЛИКАТА....

10.02.2021 | 11:20

ЛИЛИ Е ВЕЛИКА...................... ПРИЗНАВАМ ЛИЛИ ИВАНОВА И ТИНА ТЪРНЪР ....ДРУГОТО Е МИНАЛО ПРЕЗ ШОУБИЗНЕСА....

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай