Във "Фермата" ври и кипи! Лъснаха скандални факти за...

Една от най-емоционалните и избухливи участнички във „Фермата“ Елизабет Илчева се оказа душевно нестабилна и извън играта, коментират пред „Галерия“ нейни познати. „Същото ку-ку е и в живота. Нервозна жена, често изпада в истерии и се държи детински“, описват я хора от обкръжението й.

Зрители също забелязаха странното поведение на чорбаджийката и дори опитаха да оправдаят Иван Милин, който бе изгонен от шоуто, след като й удари шамар. „Тази Елизабет може да изкара извън релси дори най-спокойния човек с постоянното си дуднене и истерични изблици“, коментират зрители.

Но това, което най-много дразни феновете, е българо-английският й изказ. 

Тя постоянно вкарва английски думи или цели фрази в изреченията си. В същото време „Фермата“ върви под шапката на патриотизма и родолюбието. Поведението й се определя като надуто и изключително неуважително спрямо социалната мисия на предаването.

Елизабет е завършила паралелка с интензивно изучаване на английски език. Била е член на асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Нейни бивши съученици я определят като аутсайдер и дори като социопат. Трудно контактувала с останалите и винаги влизала в конфликти с връсниците си. 

Висшето си образование завършва в Англия, където работи в бутикова галерия. У нас пък е асистент на изпълнителния директор в голяма гръцка строителна и инвестиционна компания.

Във „Фермата“ успя да се изпокара с почти всички от отбора си, но благодарение на променливите си настроения, бързо се сдобрява с хората. Сближи се по-интимно с участника Сами Хоссни, който обаче си има сериозна приятелка извън „Фермата“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?