Следвайте ни

Васко Кръпката: 2 часа чакахме Ваня Костова за концерт, търсиха я с милиция

viber icon


Музикантът Васко Кръпката написа в профила си във Фейсбук интересни истории, свързани с починалата вчера певица Ваня Костова. 

В края на 80-те свирех на барабани в група Старт. Ваня Костова след като напусна Тоника веднага някой изпрати милиция в квартирата да и напомни, че няма софийско жителство .... тя сменяше само квартирите...Ваня е първият изпълнител, който ме покани да изляза отпред с китара и хармоника и да изпея някое парче на Боб Дилан и да и акомпанирам. На един концерт в Бухово я чакахме 2 часа... цялата публика си стоеше и си чакаше....дойде с такси и разказа, че се е забавила, защото видяла едно измръзнало циганче и го завела в ЦУМ и го облякла от горе до долу с нови, топли дрешки....Голямо сърце, голям глас, голям Човек  Ваня Костова.... песните остават...., написа музикантът.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Трол

Трол

11.05.2021 | 18:50

Колко сте жалки. Използвате смъртта, за да трупате кликания. Как не ви е срам. Самозабравихте се с тези гръмки заглавия извадени от контекста.

Отговори
0 0
Toto

Toto

07.05.2021 | 18:02

Г-н Кирев, от заглавието става ясно че нищо не сте разбрали от казаното от Васко Кръпката. Не е водещо закъснението с 2 часа, а причината за това закъснение,....както и отношението на публиката - но това в днешно време не е жълто и не продава.

Отговори
14 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?