Следвайте ни

Васко Кеца е в траур за голямата си любов

viber icon

Звездата на българската естрада Васил Найденов е в траур! Той жали своята голяма любов Людмила Котарова. Двамата са имали голяма платоническа любов в ученическите си години, пише „Ретро“.

В последните години голямата любов на певеца е работила към Българския културен институт в Братислава. А нейни близки разкриват, че е била личен преводач на премиера Бойко Борисов по време на визитите му в Словакия.

Людмила е родом от Ямбол, а в ученическите им години за сърцето на красавицата Васил Найденов е водел люто съревнование със свой съученик. Двамата приятели стигали до скандал помежду си за това кой е по-достоен за красивата Люси.

Самият изпълнител е споделял, че с Котарова са имали красива любов. Тъй като по онова време телефоните с шайба били единственото средство за комуникация, влюбените прекарвали часове наред със слушалката в ръка. „Бяхме една такава хубава телефонна любов, такива трепети, такова чудо. Доста дълго време ме държаха тези емоции, но тогава бях много срамежлив, не като сега“, признава с днешна дата Васко Найденов.

Той призна за пръв път за трепетите си към Людмила преди десетина години по време на участието си в „Стани богат“. Тогава имаше традиция предаването да сюрпризира участниците с появата на гости, имали ключова роля в живота им. Изненадите за певеца дори бяха две – в студиото се появи приятелят на Найденов и съперник за сърцето на Людмила – Райко Белопитов. Освен това от играта изненадаха Кеца и с телефонен разговор по оста София – Братислава. Звездата се чу с някогашната си любов и чистосърдечно ѝ призна за своите ученически трепети към нея.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?