4232

Вашият знак! 28 май е най-щастливият ден за тези 3 зодии...

Дева

Във вторник, 28 май, имате на своя страна този троен транзит и със сигурност ще се възползвате максимално от него. Отне ви известно време да стигнете до мястото, където напълно се доверявате на собственото си вземане на решения. Не сте очаквали тази сила да освободи партньора ви, тъй като сте му прехвърляли отговорността повече пъти, отколкото някой от вас би искал да признае.

В общи линии това означава, че личностното ви израстване, което се разширява по време на тригон Слънце Луна Венера, е освобождаващо както за вас, така и за партньора ви. Сега сте в състояние да помагате по начини, по които досега не сте. Може би преживявате подем в личното си благосъстояние и това „ново аз“ е на път да вземе връх и да ви поведе към много по-щастлив и здравословен живот. Този транзит е толкова мощен и позитивен, че веднъж достигнал до вас, той не ви напуска, а във вашия случай, вие наистина бихте могли да се възползвате от ободряващата инжекция, която Слънце тригон Луна тригон Венера носи. 

 

Везни

Този вторник ще вземете съзнателно решение да присъствате повече в любовния си живот. Чули сте няколко оплаквания, идващи от вашия романтичен партньор и докато в миналото сте се дразнели повече от такива неща, чувствате, че сте се променили. А с помощта на Слънце тригон Луна тригон Венера може би дори ще искате да разгледате оплакването им като част от романтичния процес.

На 28 май се чувствате добре със себе си, което ви позволява да бъдете по-търпеливи и загрижени за чувствата на другите. И макар че винаги сте били на разположение на партньора си, знаете, че можете да се справите по-добре, и затова го правите. Вие сте податливи на влиянието на Венера и през това време се случват толкова много „добри“ неща, че няма как да не искате да се включите и да бъдете най-добрите.  

Скорпион

Отнело ви е известно време, за да стигнете до мястото, на което се намирате в момента. Вярата в себе си ви е подложила на изпитания, но колко полезно е било всичко това! Имали сте много преживявания и не всички от тях са били добри. Но това, което имате сега, е силно чувство за собственото аз, което е подчертано от уникалния астрологичен транзит Слънце тригон Луна тригон Венера. Това добавя сила към романтичния ви живот, доколкото сега се чувствате достатъчно силни, за да се справите с ежедневните отговорности, които идват от това да бъдете партньор в една връзка. 

Може би не сте си представяли себе си във връзка, която да продължи толкова дълго, но ето че сте тук и ако тя ще продължи, при това щастливо, то най-добре е да вярвате в себе си за продължителността й. Собствената ви любов към себе си ви разпалва и ви позволява да виждате доброто в партньора си, пише Actualno.com.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?