46
Следвайте ни

Върви им на пари! 4 зодии, които ще пълнят джобове през седмицата

viber icon
През следващата седмица парите ще намират безпроблемно пътя си към някои щастливи зодии. Ето кои са те:

БЛИЗНАЦИ

Вие сте част от групата хора, които могат да извлекат максимума от тази седмица и честно казано, нищо не ви пречи.

Няма пречки и ограничения, което означава, че ще трябва да използвате собствената си преценка за каквито и да е действия, в които участвате. А тя е безпогрешна.

 

ТЕЛЕЦ

Тази седмица знаци като твоя, Телец, избират да виждат „чашата наполовина пълна“.

Периодът е за оптимизъм - можете да видите целта и можете да разберете как да стигнете до нея. Планетите ви дават фокус и посока и тъй като се захранвате от тях, успехът започва да става все по-лесен и все по-близо.

 

КОЗИРОГ

Наслаждавате се на дни, в които всичко е работа-работа-работа и никаква игра. Кой има нужда да играе във време, когато всичко си идва на мястото и всичко обещава успех?

Вие ще бъдете първият, който ще признае, че почивката не играе роля в сегашните успехи и благодарение на планетите ще родите най-добрата си работа.

 

ЛЪВ

Вие едва започвате и няма значение какви транзити има в небето; адски сте склонни и близо до това да направите живота си страхотен в този момент, лъвове, а просто няма какво да ви попречи. В състояние сте да накарате себе си да отстоявате нещо в живота си.

Това означава, че фокусът ви върху неща, свързани с работата, е на място; можете да видите начало, среда и край и ако това е проект или творческо усилие, ще имате радостта да го започнете успешно или да го завършите тази седмица, пише actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?