49

Върна им го тъпкано: Преслава направи немислимото, всички ѝ паднаха на крака

Попфолк певицата Преслава пусна кавър на известна сръбска песен на Александра Прийович - “MARS".
 
Преслава не само изпя хита от миналата година, но и снима еднакъв видеоклип като на сръбкинята. Единственото, което се различава от песента на Александра, е текстът и заглавието, защото при Преслава то се нарича „Ако ти върна“. Тя изпя този хит с мъжкия дует Ториното и Пашата. Те забъркаха колежката на Преси Камелия в голям скандал с крадена песен преди година, пише Hotnews.bg. Явно обаче дуетът и Преслава са платили на Прийович за правата да изпълни тази песен, защото Александра поздрави в инстаграм българската си колежка. Феновете също веднага познаха сръбската песен.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Todor Dimitrov - Torino (@torinolatino)Иначе песента, пусната на рождения ден на Ториното, се радва на радушен прием на феновете. Те са категорични, че Преслава е точно на място в това парче. Преди година скандал разтърси музикалните среди, след като стана ясно, че песента на Торино и Пашата с участието на Камелия „План Б“ е крадена. Оказа се, че песен с абсолютно същата музика и подобен по смисъл текст вече е издадена от албански артисти. Става дума за песен със заглавие „Дале“ на албанските изпълнители Бутринт Имери, Кида и Ледри Вула. Парчето е излязло на 3 юли 2021 година. сега обаче двамата явно са научили урока си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
КооР

КооР

07.12.2023 | 22:59

Златка Райкова как мазно ти го набиха в раСцепения парпорник като те издадоха как си се сваляла на Даниел Илиев и сте се крили от Георги Валентинов, а иначе всички те знаят че си прУститутка и от това се храниш цял живот, а ти даже и самочувствие имаш ни си готина ни си нещо требва да те е срам от това което си, приличаш на настъпена жаба и си с голям череп както на мъж, а ако си махнеш и изкуствените чента, перуки, гриомве замаски хептен, ще си баба яга, ама дъртата леля златка се мисли за нещо!

Отговори
1 0
Златка Райкова Дартата Пъчавра

Златка Райкова Дартата Пъчавра

07.12.2023 | 20:26

И преслава и останалите чЪлгаджийки и плеиЛейки са еднакво дУлнопробни жЪалки бУклуци, същото се отнася и емемйците и мОтрите, които им плащат. Като оня пЪчавра Златка Райкова пЪрцалесата колегите на Георги Валентинов мнго добре я иСдадоха, как е свЪАляла най-добрия приятел на бившия и Георги Даниел Илиев, тази изтАрбущена леля прУскубаната Златка е чак до там нЪхана и нЪгла, а и Даниел Илиев много пУОдло постъпил, като скришом от приятеля му се сваляли с Златка, а оня Карен дори и не подозира, че пЪрцала жена му за малко той, ако не е до нея и се свЪаля с кой ли не бУклук, както нея пЪлни лИЕкета са тия само се правЪт на свестни и мислят, че ще заблудят хората и после скришом се занимават с дУлнопробни глОпости. Епа нека се вземат с Даниел, какво се крият от мъжа и Карени и от бившия и Георги, а то целия стадион герена ги разбра, какви са прУпандяци, нищо не става то тия. А пЪчаврата дАрта лелка Златка нали е прителка с прЪсето Гери Никол, защо тогава зад гърба и се наврЪяла, да сваля по дУлнопробен начин най-добрия приятел на бивишия и Георги Даниел. А за Павел Георгиев казаха, че е доносник и клюкарка, абе там на герена нещо много сте пУОдли обърнали сте го обърнали на бЪрдак с дАрти Захабени ПрУОституки Николети Златки и какви ли не пЪрцаляци въртите. Вие дори сте чак до там дУлнопробни и пУОдли, че се Ибете кой коя пЪрцаливка хване и после занимавате нормалните хората с такива Утрепки, като златка, николета и останалите кОхи лейки и чалгаропитеци, фаните се рЪзкарйте на някъде и престанете, да занимавате нормалните хора с жЪалки същества, че сте дАното, ама се мислите и за нещо!

Отговори
1 0
Златка Тайкова Дартата Пъчавра

Златка Тайкова Дартата Пъчавра

07.12.2023 | 20:25

И преслава и останалите чЪлгаджийки и плеиЛейки са еднакво дУлнопробни жЪалки бУклуци, същото се отнася и емемйците и мОтрите, които им плащат. Като оня пЪчавра Златка Райкова пЪрцалесата колегите на Георги Валентинов мнго добре я иСдадоха, как е свЪАляла най-добрия приятел на бившия и Георги Даниел Илиев, тази изтАрбущена леля прУскубаната Златка е чак до там нЪхана и нЪгла, а и Даниел Илиев много пУОдло постъпил, като скришом от приятеля му се сваляли с Златка, а оня Карен дори и не подозира, че пЪрцала жена му за малко той, ако не е до нея и се свЪаля с кой ли не бУклук, както нея пЪлни лИЕкета са тия само се правЪт на свестни и мислят, че ще заблудят хората и после скришом се занимават с дУлнопробни глОпости. Епа нека се вземат с Даниел, какво се крият от мъжа и Карени и от бившия и Георги, а то целия стадион герена ги разбра, какви са прУпандяци, нищо не става то тия. А пЪчаврата дАрта лелка Златка нали е прителка с прЪсето Гери Никол, защо тогава зад гърба и се наврЪяла, да сваля по дУлнопробен начин най-добрия приятел на бивишия и Георги Даниел. А за Павел Георгиев казаха, че е доносник и клюкарка, абе там на герена нещо много сте пУОдли обърнали сте го обърнали на бЪрдак с дАрти Захабени ПрУОституки Николети Златки и какви ли не пЪрцаляци въртите. Вие дори сте чак до там дУлнопробни и пУОдли, че се Ибете кой коя пЪрцаливка хване и после занимавате нормалните хората с такива Утрепки, като златка, николета и останалите кОхи лейки и чалгаропитеци, фаните се рЪзкарйте на някъде и престанете, да занимавате нормалните хора с жЪалки същества, че сте дъното, ама се мислите и за нещо!

Отговори
0 0
Как сепада на

Как сепада на

06.12.2023 | 15:48

Крака или сте искали да пишете в краката .

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?