1553

Варна е бясна: Ергенче, защо точно наша Мони?

Рейтингът на предаването Ергенът рязко ще тръгне надолу след изгонването на варненката Мони Зенгинер. Хиляди варненци бяха пред екраните само заради нея и смятаха, че тя има голям шанс да спечели сърцето на младия пианист, защото демонстрира някаква интелигентност, пише местният сайт "Петел".

Решението му да я изрита обаче ги заля като леден душ. Той просто реши да не й дава роза и всичко приключи за нея рано - рано. Варненските групи завряха от гневни коментари.

Мнозина развиват теории на конспирацията, че това е опит за изолация на града ни, защото "сме на море". Ето част от коментарите:

"Малее Евгени колко си прост. Болен си да изгониш Мони, а тая Габриела ква е нагла нямам думи."

"Пред всички пачаври точно Мони избра да изгониш".

"Как може този Евгени да махне единствената свестна жена в това предаване"

Дори самата Мони сподели сторитата на своите фенове.

За краткото време на екран, варненката се превърна в една от любимките на хората, впечатлявайки ги с възпитание, ум и хладнокръвие. "Хрупа ги като пуканки, ама те не се усещат", написа фен на танцьорката.  "Мони ти оставаш любимката на зрителите.", категоричен е друг.

Евгени Генчев взе това решение след среща с танцьорката, на която пролича, че двамата с Мони нямат нищо общо, а разговорът между двамата беше студен и неловък.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Всички

Всички

12.03.2023 | 08:58

куч.ки вън, геят също, закривайте отвратителното предаване.

Отговори
3 0
Тв критик

Тв критик

12.03.2023 | 07:26

Не разбрали тези балами ,че това е шоу за пари , всичко е нагласено и каквото кажат прави така наречения ерген. Шоу за баламурняци и кухи глави в опит да си вдигна падналия рейтинг Босфор тв .

Отговори
6 0
Paul from Germany Dortmund

Paul from Germany Dortmund

11.03.2023 | 23:57

Аз съм сериозен бизнесмен от Дортмунд Германия българин но понякога се срамувам че съм българин особено когато гледам това предаване този човек да изгони на нормалната жена заради една..

Отговори
5 2
мони, ти ли си Ма

мони, ти ли си Ма

12.03.2023 | 09:57

А тук няма сценарии?

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?