3906

Въоръжен до зъби: 72 оръжия и 3000 боеприпаса иззети от дома на Ален Делон

Жандармерията е претърсила дома на Ален Делон в Души и иззела десетки огнестрелни оръжия.

Според информацията, публикувана в "Le Parisien" в понеделник, 26 февруари, и потвърдена от прокуратурата в Монтаржи на следващия ден, въпросните 72 огнестрелни оръжия са били стрелкови и колекционерски.

Имало е и оръжия от категории А (определени огнестрелни оръжия и военни материали) и В (оръжия, използвани за спортна стрелба, и такива, използвани за професионални цели). Макар да е известно, че 88-годишният актьор има стрелбище в имота си в Души, прокурорът в Монтаржи, Жан-Седрик Го, заяви, че Ален Делон не е притежавал разрешително, което да му позволява да притежава огнестрелно оръжие".

Медиите във Франция смятат, че съдът вероятно е решил да предприеме действия и да задържи тези оръжия далеч от собственика им, за да предотврати и най-малкия риск, като се има предвид крехкото здравословно състояние на Ален Делон и напрежението между трите му деца, информира БГНЕС.

В интервю за списание ELLE преди няколко дни Анушка Делон заяви, че братята ѝ Антъни и Ален-Фабиен "се разхождат въоръжени из къщата", мислейки си, че са "в Дивия Запад". По-големият от братята веднага отвърна на удара, като написа в Инстаграм: "Прекарахте лятото в стрелба с глог с любимия си, бивш шеф на охраната в Души, преди най-накрая да донесете оръжието у дома в Женева като спомен от татко. За човек, който мрази оръжията, ти изглеждаше много смела и способна. Що се отнася до мен, аз отдавна спрях да нося оръжие." 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?