Следвайте ни

Ваня Щерева изпотрошена след сблъсък с трамвай СНИМКА

viber icon

Ваня Щерева сериозно стресна почитателите си, след като им сподели какъв ужас е изживяла тези дни. Певицата и актриса е претърпяла инцидент, който е могъл да има фатални последици, но за щастие се е разминал само с травми.

След като премина през обстойни прегледи и сега се възстановява, блондинката описа до най-малката подробност всичко, през което е минала за секунди на пътя и остави без дъх феновете си.

"Когато караш по трамвайните релси, но в един момент трябва да отстъпиш място на трамвая. Винаги съм внимавала, оня ден също много внимавах, но то се случи. Гумата на колелото влезе в улея на релсата и се подхлъзна. Видях как летя с главата надолу. Не че не посрещнах плочките с глава, посрещнах ги, но преди това бях успяла да омекотя удара, рискувайки ръката", пише в профила си Щерева. И добавя още:

"Много съм благодарна на образованието ми в НАТФИЗ в точно този момент - и най-вече на проф. Сия Савинова, която ни научи как да падаме в часовете по сценични движения. Да изглежда сякаш се пребиваш, нали, да е като истинско, но всъщност нищо да ти няма. Припомних си как се правеше в секундите, в които падах.
С леки драскотини съм, никакво комоцио, ръката не е счупена, само навехната, и гипсовата шина ще е само за седмица. Това е отговор на всички лични съобщения, трудно пиша с лявата ръка, и не мога да отговоря на всички. Пазете се! Сега разбирам защо природата ни е дала по две... две ръце, две очи, два крака... тегаво е само с една. Бъдете цели, и в комбинация по двама, по възможност!" 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Габи

Габи

13.07.2021 | 15:20

Не можах да разбера какво е карала по трамвайните релси?Зная че карането по трамвайните релси е забранено.

Отговори
0 1
По зас.луги

По зас.луги

13.07.2021 | 02:01

Лиг.ла търси внимание... Прави се на отво.рена,пробва реакция за новия си нека.дърен сценарии.. Да беше си стр.ошила главата не да тро.ши на младите момчета чл.еновете...тая учебна дър.та пу.шка кремаклийка....

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?